Kakvo je vrijeme trenutno kod vas?

O vremenu, prognoze, prognostičke karte, nevremena, slike...

Moderatori/ce: tramontana, Moderatori

Re: Kakvo je vrijeme trenutno kod vas?

PostPostao/la vegium » 06. 02. 2012. (11:00)

slika
slika
slika
vegium
New Entry

PostPostao/la vegium » 06. 02. 2012. (11:02)

Krakan ( dica nazvala muškardina od sniga )
slika
vegium
New Entry

PostPostao/la didapatak » 06. 02. 2012. (11:07)

Da je teško teško je, al od dizanja tlaka nike koristi bolje energiju iskoristiti za radne aktivnosti :angel: .Ovih dana je kod nas poziv na kavu i rakiju znak da se toplo obučeš i poneseš lopatu (onu veću) a na ulici zaj....a. Najgore prođu oni sa širokom "frontom" - 23m= litra rakije il 2 kuhanog.. ;)
Problem je šta su nam "organizatori i koordinatori " podobni a ne sposobni bilo za led i buru il poplavu :(
Kod nas ponovo pada ali krupniji nego ovih dana, biće opet 16313 m3 za odbacat.. Evo stiže majka sa spiskom šta sve triba iz trgovine za njene vršnjakinje pa odo po špeceraj :wave:
P.S. Hitnoj su ukinili beneficirani staž još 97me ..
P.S.S: naknadno sam vidi slije :( Bože pomozi.
"Koliko konje voliš, toliko ti duša vridi..."
> youtube <
> tamburaši <
didapatak
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Greben 4,5 i Tohatsu 8/4t

PostPostao/la Pape » 06. 02. 2012. (11:54)

mala od palube je napisao/la:
borro je napisao/la:žao mi je svih ovih po dalmaciji, ali ta neorganiziranost i kilavost je jadna. Nama u unutrašnjosti nikad nije vojska čistila. da su dali svakom srednjoškolcu lopato za dan b i sve bilo čisto. A ovaj tip u crvenom na skijama, kreten koji je u svim medijima je baš iritantan. Treba ga kaznit. Da je bar obukao skije za trčanje ili turne skije za hodanje, nego on stavi ono gov_o na noge za skijat se po plaži.

Ovakve i slične komentare čitam cijeli vikend :thumbdown: .
O.K. kužim, s kontinenta ste, kod vas je snijeg normalna pojava, kao i službe organizirane i zadužene za zimski period. Jutros slušam 158 ralica ( ili već čega) čisti samo glavne prometnice u Zagrebu. Šta misliš koliko ralica na raspolaganju ima jedan Trogir , Imotski, Vodce, Vrgorac :?: U Dalmaciji ovakvu situaciju ne pamte ni najstariji. Nismo pripremljeni , ni organizirani zato što ovo nije uobičajeno ( što svakako ne opravdava Kerumove bisere :oops: ), ali je činjenica da je žena rađala doma zato što se hitna sa ralicom nije do nje mogla probiti. Vidjela bi da vas par dana neprekidno brije bura s orkanskim udarima ( ni ne mora biti sa snijegom , kakva je tu bila situacija ). Gotovo cijela obala je zatvorena za promet, otoci odsječeni,... ma nije ništa drugo nego "linost" i nesposobnost! :wave:

I da , pročitah dobru repliku na sličan komentar na jednom news portalu.
Ni jedan Dalmatinac nema niša protiv kada vojska pomaže u poplavama, na plavljenim područjima , a vi odmah na nas skočili :Angry53: ( a vojska ni ne pomaže u Dalmaciji, smo je stavljena na raspolaganje ako ustreba :D ).

...ja se jednim dijelom sa Borom slažem za neorganiziranost. u Splitu su ka očiščene samo ka glavne ulice, dok je više od 90% ulica grada pod snigom, odnosno sad pod ledom. evo di ja trenutno sad radim, dva su mala bagerića i mogla su ova dva dana očistit cili kvart, ali niko ljudima nije iz grada reka evo ljudi čistite, platit ćemo vam. Kerum se kesi na cilu situaciju. jučer su dvoje iz moje familije slomili ruke i noge da bi otišli po kruv, a i stotine drugih sugrađana. evo javljaju upravo na radiju da imaju od jutros 60 slomljenih ljudi. ja bi sad svih uputija da traže odštetu od grada za to šta su se polomili. ja san jučer krampa dvi ure isprid svog ulaza onih 15 cm leda jer u portunu ima stariji ljudi koji bi tribali izač bar bacit smeče...posuja sa 3 kila svoje soli da opet nočas ne sledi...al ne mogu sam očistit cili jebeni kvart i posut soli. onda di su ovi iz Čistoće da skupe smeče, ili bar pomognu, pa onda ovi iz Parkova i nasada...al uredno će sutra opet meni doć da platin komunalno jer ka iman parking isprid kuće, cestu, žbunj u parku....ma iman sad trenutno qr@c. ja svačan da mi nemamo zimsku službu, al da se neko potrudija nešto organizirat, reka bi svaka čast, nego oni glavni iz zimske službe grada Zagreba je reka jednu fascinantnu činjenicu kad su ga upitali zašto nije da koju ralicu put dalmacije..."a nije nas nitko ni pita!"...e pa ja to ljudi moji ne mogu svatit!

...a to da su sad ovi gori sa kontinenta skočili ko opareni šta su ona dva vojnika išla čistit isprid bolnice, i kako smo mi ovde lini tovari, ma mislin, dobro je taj napisa...tribalo bi skočit kad njima sava iskoći iz kolosjeka...i pisat okolo po portalima da nauče plivat....koji glup smo mi narod jeba te led....i ko će najgore nego svoj svome... :thumbdown:
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la vegium » 06. 02. 2012. (12:20)

slika
slika
vegium
New Entry

PostPostao/la didapatak » 06. 02. 2012. (12:20)

:wave: ae :) evo san se vratija.."babinjaku" donija kruva, kave, persena i lacipila za tlak.. smaka 4 grijalice..
Sve pješačke staze prohodne, glavnim ulicama promet O.K. (nažalost, nakoliko pametnjakovića i sveznadara je ipak na cesti..) Problem je u pokrajnjim ulicama di " kreten s grtalicom" nije ni pogleda.. :?:
> youtube <
> tamburaši <
didapatak
Senior Member

PostPostao/la Dade » 06. 02. 2012. (12:37)

Ma ljudi sve je to normalno...pa nas uvjek u veljači iznenadi sneg..eto sinoć i predsjednik apeluje da se bolje pripremimo za zimu kao da je listopad a ne veljača..pa valjda Kerum bolje zna da zima nije lav ......kad ono 25 cm i grad blokiran,ništa neradi..smešno,smešno..do suza! Sve pohvale Osjeku od svih sem Osječana...jel Didapatak ima sniga za izvoz. :D
"Daj mi Bože da uhvatim tako veliku ribu da nemoram da lažem

slika
Dade
Old Senior Member

PostPostao/la didapatak » 06. 02. 2012. (13:27)

..a.je..bolji smo izvoznici od Kineza..izvozimo iz dvorišta, podkrovlja sa korza i uličica...mislim da će bit vidljivi tragovi i na skupu 4 ti misec.... i dalje pada a minus ko na tekućem... :wave: :)
> youtube <
> tamburaši <
didapatak
Senior Member

PostPostao/la rarog » 06. 02. 2012. (15:55)

14.jpg
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ali nisu znali da tom planu nešto fali
rarog
Member

Tip plovila: Kuster 550

PostPostao/la rarog » 06. 02. 2012. (15:56)

...
rarog
Member

PostPostao/la rarog » 06. 02. 2012. (15:57)

...
rarog
Member

PostPostao/la lika » 06. 02. 2012. (16:59)

gradska plaža.JPG

Smrzle se i barke.JPG

Karlobag 06.02. 2012.
-9 bura , more na sonaru 2C

Vragovi se žene!
lika
Member

PostPostao/la teo_ribar » 06. 02. 2012. (18:55)

karamba je napisao/la:
aladin je napisao/la:Nema problema. Evo Kerum upravo rece "komu je klizavo neka ostane doma" :-D

meni ne smetaju pancerice , jedino bi bila slika bolja da je onaj lik na skijama a ova pica polugola u nekom skoku prema moru ;)

ko da je čula karambu :D

slika
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la makineta » 06. 02. 2012. (22:21)

....to je to :clap: :clap:
makineta
Member

Tip plovila: GULL-745 Yanmar4JH4

PostPostao/la ivan3 » 06. 02. 2012. (22:59)

a kaštelanka... ko će drugi :D
Otra, dotra, utra, natra, potra, ustra, zatra, istra, satra, pritra, navrn'jo.
ivan3
Korisnik baniran

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Majama

PrethodnaSljedeća

Natrag na Meteorologija

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.