Ode se još nateže jugo... U očekivanju bure... Da bar bude ura vrimena mirno da idem malo bacit peškafondo...Ne mora se ništa ni uvatit samo da se malo isplovi...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo,prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila,preletjela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i pol metra,zaustavila se tek na kopnu i sad sjedi u kafiću."
1) predstavi se i ispuni rubriku “Lokacija” 2) koristi “Pretražnik” 3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji... 4) upute za postavljanje fotografija: KLIK 5) citiranje postova 6) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo,prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila,preletjela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i pol metra,zaustavila se tek na kopnu i sad sjedi u kafiću."
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire Što više upoznajem ljude, draži su mi moji psi.