Dade je napisao/la:Niko se od Dubrovčana ne javlja da pročitamo iz prved ruke šta se to danas tamo dogodilo,,,prvo smeće pa onda poplava ima li ko živ
...jedini Lando...ali on se evakuira od tamo navrime....
Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
Dade je napisao/la:Niko se od Dubrovčana ne javlja da pročitamo iz prved ruke šta se to danas tamo dogodilo,,,prvo smeće pa onda poplava ima li ko živ
Pape je napisao/la:Dade je napisao/la:Niko se od Dubrovčana ne javlja da pročitamo iz prved ruke šta se to danas tamo dogodilo,,,prvo smeće pa onda poplava ima li ko živ
niksa je napisao/la:Pape je napisao/la:Dade je napisao/la:Niko se od Dubrovčana ne javlja da pročitamo iz prved ruke šta se to danas tamo dogodilo,,,prvo smeće pa onda poplava ima li ko živ
...telefon prekido, adsl više ne radi nego radi, malo sam sekavo stan koji je u potkrovlju jer oluci nisu mogli primit svu kišnicu, procurilo niz dimnjak i krovni prozor, ma milina.... u bemti, zaboravio sam vidit kaić, a kiša još pada...
Lando je napisao/la:u ZG pada snijeg , a ujutro bi trebao put doma . Mislim da je pametnije produžit boravak u ZG do daljnjega . Na autu ljetne gume i al felge ( lanci ne idu na njih ) , a i njih bi skoro trebalo mijenjat
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.