...a šta reć na ovo...

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: ...a šta reć na ovo...

PostPostao/la bajica » 27. 05. 2014. (08:40)

Pape je napisao/la:...nekidan proša kruzer prije mene...svega lipega blaga a i muljačine od g_ovan je plutalo u dužini od cca milje isprid mene...a po širini traga i dubini istoga nije to bila cijev od 3/4 cola ili cola i pljucala po površini....ka šta imaju mali brodi...malo puno veći šijun je to bija....

...i sad da ovi ništa ne šporkaju i puštaju...ma laže in njihov bog otac.... :evil:

pravila za sewage su jasna. ne da mu bog da je to pustia u USA, a ni po Evropi se ne bi dobro provea. da ga se uvati drugome ne bi palo na pamet,a kazna bi bila za plaće cilu godinu službama koje neće da se mišaju u svoj posal.
ako će se povećat promet kruzera mora se ustanovit servis baržama za preuzimanje sewaga, a nije problem ni kroz knjige vidit di je brod plovia i kakav je status tankova.
kad je bila prezentacija nečega u jednom hotelu u splitu, bia je pomoćnik ministra za pomorstvo, tri momka u bossovim odijelima koji su mu namištali laptop. mi koji plovimo nismo imali di ni sist (bilo nas je puno više nego stolica, jer je tema bila važna za nas). kad je počelo sa hvaljenjem samoga sebe i uspjeha neviđenih u svijetu otišao sam ća. zato je pape moguće da ti kruzer obogati ljetnu ponudu fecalia ad astra.
wearing shoes with no socks in cold weather
bajica
Member

Tip plovila: SAGA 26LS / Yanmar 4JH2-DTE 88Ks

PostPostao/la zore70 » 27. 05. 2014. (16:21)

Pape je napisao/la:...nekidan proša kruzer prije mene...svega lipega blaga a i muljačine od g_ovan je plutalo u dužini od cca milje isprid mene...a po širini traga i dubini istoga nije to bila cijev od 3/4 cola ili cola i pljucala po površini....ka šta imaju mali brodi...malo puno veći šijun je to bija....

...i sad da ovi ništa ne šporkaju i puštaju...ma laže in njihov bog otac.... :evil:

Imaju oni na kruzeru i crne tankove i sive i spojeve za praznit na kopno i imaju svoju spalionicu smeća..baš sve..a imaju i nekoga ko ih podučit kako se to kod nas može uredno zajebat pa pustit u more..to je naš problem :evil:

Kad u Loru ili sjevernu luku dođe neki strani ratni brod onda uredno na njega dolaze cisterne za ispumpat crne vode,dolaze komunalci sa kontejnerima,ne triba za njima ić kontrola jer se po naređenju drže pravila za razliku od civila.
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran"
PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
zore70
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: MARCO 810+VM MD704LH-200KS

PostPostao/la bajica » 27. 05. 2014. (20:00)

drže se i civili propisa-kad se boje sankcija.
wearing shoes with no socks in cold weather
bajica
Member

Tip plovila: SAGA 26LS / Yanmar 4JH2-DTE 88Ks

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 51 gostiju.