Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
saša šverko je napisao/la:ma ljudi moji -večinski vlasnici te firme su dioničari i to ne iz naše zemlje ,pa zar bi dozvolilida da istina procuri(ovakva ili onakva)nastala bi zbrka na nevyorkškoj burzi.sory labrax ovo je iz druge ruke i samo moje razmišljanje.
surfer je napisao/la:Znači u redu je da se love nedorasle tune, i onda se tove do komercijalne veličine kad se ubijaju i stavljaju u promet prije nego se izmrijeste u divljini
emils je napisao/la:surfer je napisao/la:Znači u redu je da se love nedorasle tune, i onda se tove do komercijalne veličine kad se ubijaju i stavljaju u promet prije nego se izmrijeste u divljini
Ja smatram da to nije u redu i iz tog razloga ne kupujem tunjevinu ali isto tako ne podržavam ove samoprozvane dušebrižnike (čitaj eko teroriste).
surfer je napisao/la:Neznam zašto bi se nekoga nazvalo teroristom ako se bori za očivanje prirodnih resursa, a mislim da se svi možemo složiti da lijepo zamoliti ljude da ne love malu nedoraslu ribu nema smisla ...da se razumijemo, nisam neki radikalni vegan...
I još bi htjeo skrenuti pozornost na potpis jednog od najboljih ribolovaca na forumu, pozdrav hepsetus
labrax je napisao/la:evo recimo, ja se npr. borim za ljudska prava malih kineza, maloljetne djece sto po cili dan rade za pola dolara u tvornici plazmi. i jel onda u redu da tebi uletim u kucu i razbijem plazma tv?
mislim, ne mogu vjerovati da ti se nesto mora crtati na ovako djeciji nacin
oneeyed je napisao/la:labrax je napisao/la:evo recimo, ja se npr. borim za ljudska prava malih kineza, maloljetne djece sto po cili dan rade za pola dolara u tvornici plazmi. i jel onda u redu da tebi uletim u kucu i razbijem plazma tv?
mislim, ne mogu vjerovati da ti se nesto mora crtati na ovako djeciji nacin
Malim kinezim će pomoći to što će njihov gazda-izrabljivač prodati surferu dvi plazme umisto jedne?
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.