Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lupis je napisao/la:.....,ili su nam i penzioneri već tako mladi pa možda i griješim
piškera je napisao/la:Ubacit ću se ovako ko "da sam pa sa kruške" sa jednim pitanjem-ima li koji podvodni ribolovac koji ne tamani hobotnice,radi se o frižiderima od 100l,ajmo ronioci !!! Također se o primjerima od (počevši) 10dgk i čak i manje !!
Nemoj te mi onda pričati o nekim regulama i kao ronioci čuvaju more,iskreno-ima izuzetaka,svaka im čast,ali ih je sve manje i manje !!
lopi je napisao/la:piškera je napisao/la:Ubacit ću se ovako ko "da sam pa sa kruške" sa jednim pitanjem-ima li koji podvodni ribolovac koji ne tamani hobotnice,radi se o frižiderima od 100l,ajmo ronioci !!! Također se o primjerima od (počevši) 10dgk i čak i manje !!
Nemoj te mi onda pričati o nekim regulama i kao ronioci čuvaju more,iskreno-ima izuzetaka,svaka im čast,ali ih je sve manje i manje !!
Mozda je bilo bolje da si pa sa jabuke pa nebi pita ovo
Sad umisto podvodnjaka stavi hobotnicara sa barkon i eto ti isti k.
Ne radi se o nacinu na koji se obotnica uvati i alatu, nego mentalnon sklopu pojedinca.
kalafat je napisao/la:evo zanima me ko je veci, kriminalac, razbojnik, ja sta uletin sa puskon jedan put u godinu dan i opalin 10 kg hobotnice 5 6 kom, ili moj susid penzioner sta svaki dan na panulu potegne 2 kg sipe 10 - 15 komadi u 2 kg.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.