unije je napisao/la:ma evo baš me zanima di se na Susku nalazi smetlište i kako se tamo ljudi rješavaju civilizacijskih tvorevina ?
Oli neznaš pa zakapju sve u pjesak,ka noj glavu
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
unije je napisao/la:ma evo baš me zanima di se na Susku nalazi smetlište i kako se tamo ljudi rješavaju civilizacijskih tvorevina ?
unije je napisao/la:Lupis pravo zboriš špaher u moru je dobra stvar. Čak i ogoljene automobilske olupine(samo željezo) poboljšavaju krvnu sliku mora. Poznato je da željezo poboljšava život u moru. Evo Jablan se razumi u kemiju pa da malo objasni. Možete se smijati sada ali svaki odbačeni špaher u moru, vrata auta ili cijelo auto znači dom za ugora beskučnika ili škarpinu koju je muž otjerao iz rupe pod kamenom. Koliko puta ste roneći naišli na olupinu a unutra ugor, hlap il škarpina. To uopće ribama nije smeće već ajmo reć nešto kao POS stanogradnja !
raptor je napisao/la:A jablan je u pravu,netriba nikog kudit ča sudjeluje u eko akcijama pa taman i posli iste ,svu šporkicu vrnuli nazad
lupis je napisao/la:Pa iskreno ,"raspizdilo" me to ča si par puta podcrta domaće kao te koji rade smeće i nered!
Sad kad malo bolje razmislim,nigdje nisi napisao domaće-aboridžine,ili domaće-hrvate!
Pa smo se možda i krivo razumili,možda nisi mislio na aboridžine neko na ljude koji tu provode godišnji!
Jer koliko ja znam,domaći starosjedioci ne idu na plažu noseć frižider i tri obroka u njemu,kao i pripadajuće smeće i ambalažu!
Domoroci jedu doma iz keramičkih pjata a ne iz plastičnih,i jedino ča nose na plažu je šugaman kojeg rijetko tamo zaboravljaju!
Nemam ja ništa protiv zabave,druženja,oblokavanja,žderačine i ekoloških akcija,ali mi je sve to malo odbojno čim se počne od toga radit nauka!
jablan je napisao/la:Ja samo mislim da nije uredu omalovažavat pojedine lokalne eko akcije niti ljude koji sudjeluju u njima. Dapače mislim da ih treba pohvaliti što uopće imaju volje i savjesti za more. Naravno da postoje turisti kojih nije briga za more i onečišćenje mora ali isto tako ima i domaćih....Zato mislin da trebamo reći hvala Žabaru i Yozuriu i cijeniti ča su si dali truda, jer su mogli napravit niš, pa ih onda niko ne bi ni kritiziral!
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.