Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
baracuda je napisao/la:mislin da je more puno zubaca jer nebi mi ijednoga ulovili da ih nema ,galebi dok tuču srdelu na površini, komadi i okrzunte srdele lelulaju prema dnu a zubaci jedu,da nije te njihove navike teško bismo ga ulovili i na parangal, zubacu i drugin ribama neće pofaliti hrane zato što mi lovimo nedoraslu ribu,jarče živote vi kada govorite o svijesti,katastrofi izlova i umiranju svega u moru iman utisak da nemate ideje koliko veliko je ovo more..kao da se zaboravlja da ribu uopće nije jednostavno uloviti,nikakvu i na nijedan način nije jednostavno,ona se miče ,živi u zajednici ,simbiozi..ka grug i rarog da zajebu hobotnicu..
apsurd je zapravo da se na forumu sportskog ribolova rugamo sportskim ribolovcima,ča ne..
ja osobno vučiće ispod kila bacan nazad u more ali to je zato jer znan poštu di su retki vučići ispod kila
baracuda je napisao/la:ja osobno vučiće ispod kila bacan nazad u more ali to je zato jer znan poštu di su retki vučići ispod kila
labrax je napisao/la:ja izlovija zubace? di si ti vidija da sam ja ikad uvatia vise od 3 zubaca u jedan dan, a pogotovo s iste poste? to sto si me vidia na 10 ak slika u PiM s po jednim zubacom? najlakse vas je ocarat slikama.., tu svi popuse, kad bi sad pocea lipit svoje slike (a imam 4 GB svojih slika (2100) s gofima i zubacima) mislili bi da sam bog isus, mislili bi da svaki dan lovim po 5-6 zubaca..., a nesicam se kad sam zadnji put bia u prelovu..
labrax je napisao/la:"budite malo oprezniji i malo manje zadrti na ovu temu." - ma ovo znaci da se ne sramotite bezveze..
meni je totalno bezveze se izdrkavat na knezima al ko voli nek izvoli.
glavni uzrok ove rasprave je sto neko nemoze shvatit da je knez od 15 cm veliki knez, i samo to je bitno. a to da se izlovljava sitna riba pa da ce se poloviti i da veca nece imat sto isti... aahhahahahahahahaa, majko mila, koja pogresna predodžba dogadjanja u moru... nemozemo tako pricat
i ono "na vecini natjecanja se ne postuje zakon" - i ovo je vlastiti pogresan dozivljaj.. nemozemo tako pricat
vi ka postujete sve zakone?
ja izlovija zubace? di si ti vidija da sam ja ikad uvatia vise od 3 zubaca u jedan dan, a pogotovo s iste poste? to sto si me vidia na 10 ak slika u PiM s po jednim zubacom? najlakse vas je ocarat slikama.., tu svi popuse, kad bi sad pocea lipit svoje slike (a imam 4 GB svojih slika (2100) s gofima i zubacima) mislili bi da sam bog isus, mislili bi da svaki dan lovim po 5-6 zubaca..., a nesicam se kad sam zadnji put bia u prelovu..
porer je napisao/la:labrax je napisao/la:ja izlovija zubace? di si ti vidija da sam ja ikad uvatia vise od 3 zubaca u jedan dan, a pogotovo s iste poste? to sto si me vidia na 10 ak slika u PiM s po jednim zubacom? najlakse vas je ocarat slikama.., tu svi popuse, kad bi sad pocea lipit svoje slike (a imam 4 GB svojih slika (2100) s gofima i zubacima) mislili bi da sam bog isus, mislili bi da svaki dan lovim po 5-6 zubaca..., a nesicam se kad sam zadnji put bia u prelovu..
Što se ti odmah pjeniš, tko je tebi što rekao?
labrax je napisao/la:"budite malo oprezniji i malo manje zadrti na ovu temu." - ma ovo znaci da se ne sramotite bezveze..
meni je totalno bezveze se izdrkavat na knezima al ko voli nek izvoli.
glavni uzrok ove rasprave je sto neko nemoze shvatit da je knez od 15 cm veliki knez, i samo to je bitno. a to da se izlovljava sitna riba pa da ce se poloviti i da veca nece imat sto isti... aahhahahahahahahaa, majko mila, koja pogresna predodžba dogadjanja u moru... nemozemo tako pricat
i ono "na vecini natjecanja se ne postuje zakon" - i ovo je vlastiti pogresan dozivljaj.. nemozemo tako pricat
vi ka postujete sve zakone?
ja izlovija zubace? di si ti vidija da sam ja ikad uvatia vise od 3 zubaca u jedan dan, a pogotovo s iste poste? to sto si me vidia na 10 ak slika u PiM s po jednim zubacom? najlakse vas je ocarat slikama.., tu svi popuse, kad bi sad pocea lipit svoje slike (a imam 4 GB svojih slika (2100) s gofima i zubacima) mislili bi da sam bog isus, mislili bi da svaki dan lovim po 5-6 zubaca..., a nesicam se kad sam zadnji put bia u prelovu..
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.