Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Nedao ti bog da ti trebaju na moru... gotov si sigurno! Ma mislim kao i na kopnu da ne duljim. NIŠKORISTI.
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Inshoma je napisao/la:Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Nedao ti bog da ti trebaju na moru... gotov si sigurno! Ma mislim kao i na kopnu da ne duljim. NIŠKORISTI.
ivo-slano je napisao/la:Evo ja ću:
Ima tome mjesec dana. Pošao u zoru uhitit liganja pa ih malo prošetat okolo i nalete veseljaci. Papiri i dozvola od barke srećom uvijek u barci. Kad ono, ostao novčanik sa dozvolom za ribanje i dokumentima doma![]()
Uglavnom ura vremena maltretiranja. Normalno znao sam JMBG napamet i ustanovili su da sve štima i na kraju:
Moš' birat 500 kunića za dozvolu ili 800 za osobnu. Zaludu kumi i moli, pokušaj im obećati da ćeš ujutro donijeti dozvolu u policiju. Ma ne bendaju te ni pet posto.
Na kraju me još pitaju imam li kakve primjedbe na postupak.![]()
Znam da sam kriv, ali malo dobre volje može riješiti sve probleme. Ali 500 kunića nije malo, a svakome se može to dogoditi. Inače tu vražiju dozvolu uzimam u 2-3 mjesecu već 10 godina. Na kraju sam skontao, da sam i dobro prošao.....
Ovo nije mjesto za ovu temu, ali..........ma što reći.
gonič zmajeva je napisao/la:Inshoma je napisao/la:Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Mali Dabar je napisao/la:Ma nije problem s domacim,oni su ljudine,uvik procakulamo.............![]()
Problem su glavešine kada se spuste na more i idu uvesti reda,onda hebu i njih i onoga na koga naiđu...........
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.