Kapo je napisao/la:Ma sve bi mi to bez problema uredili kad bi nam to netko platio,uredio i naravno,izgradio...
slažem se
premda si izostavio najvažnije, i radio to sve dok smo mi na ribama
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Kapo je napisao/la:Ma sve bi mi to bez problema uredili kad bi nam to netko platio,uredio i naravno,izgradio...
Bonkikava je napisao/la:Kapo je napisao/la:Ma sve bi mi to bez problema uredili kad bi nam to netko platio,uredio i naravno,izgradio...
slažem se
premda si izostavio najvažnije, i radio to sve dok smo mi na ribama
Siki je napisao/la:I da zaključim, Cruiseri su najmanji uništavači mora!! Više štete jedan kočar napravi u jednoj kaladi od 50 cruisera istovremeno.
Kapo je napisao/la:Siki je napisao/la:I da zaključim, Cruiseri su najmanji uništavači mora!! Više štete jedan kočar napravi u jednoj kaladi od 50 cruisera istovremeno.
Prva teza u potpunosti točna.....a nažalost,ni druga nije daleko...
Siki je napisao/la:Sva sreća da brodovi koji ulaze u Jadran uplovljavaju puni tereta pa su im balasti prazni, a kad odlaze ih pune Jadranskim morem, pa tako da nema prevelikog utjecaja na morsku floru i faunu.
gof1 je napisao/la:Siki je napisao/la:Sva sreća da brodovi koji ulaze u Jadran uplovljavaju puni tereta pa su im balasti prazni, a kad odlaze ih pune Jadranskim morem, pa tako da nema prevelikog utjecaja na morsku floru i faunu.
I gdje je tu sreća???Kroz par godina odnjeti će nam svo more!
gof1 je napisao/la:Siki je napisao/la:Sva sreća da brodovi koji ulaze u Jadran uplovljavaju puni tereta pa su im balasti prazni, a kad odlaze ih pune Jadranskim morem, pa tako da nema prevelikog utjecaja na morsku floru i faunu.
I gdje je tu sreća???Kroz par godina odnjeti će nam svo more!
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 59 gostiju.