Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Jablan je napisao/la:...odnosno pare koje će nam bit dostupne ako uđemo u EU.
Jablan je napisao/la:Ne bih ni ja u EU, ali mislim da nas financijski jedino to može spasiti.
Od bivših država juge mi smo najzaduženiji i otplata kredita iznosi više nego što država može zaraditi. Zato su se zadnjih par godina i prodavale velike i rentabilne firme da bi mogli otplatiti dugovanja. A to je samo prema van, o unutarnjem dugu da i ne govorim(ono što je država dužna firmama u HR)
Do prije mjesec dana govorili su da je sve u redu i da država nije u krizi pa onda odjednom nemamo ni za plaće državnih službenika?
Ma želim reći da se u 20 godina šta postojimo ništa nije promjenilo, već su stvari puno gore nego što su bile prije toga.
Jedino što se radilo u ovih 20 godina je građevina(jer na tome dižu velike pare).
Pa ja mislim a vjerujem da i političari shvaćaju da nam je jedini izlaz EU, odnosno pare koje će nam bit dostupne ako uđemo u EU.
ab ovo je napisao/la:Jablan je napisao/la:...odnosno pare koje će nam bit dostupne ako uđemo u EU.
Još nitko nikom nije dao pare. Nemoj se zavaravati da će to početi baš kad mi uđemo.
Nećemo mi nigdje ući.... nama će ući.
A ova lova koja se dobiva iz predpristupnih fondova. Ako ne uđemo, oćemo li to morati vratit
primorac je napisao/la:U Bruxellesu bočica vode 0,5 lit (nema povratne naknade 0,50 kn) košta 1€ i to najgora vrsta vode. Pizza košta 12,50€.
Kruh crni integralni sa sjemenkama 1 kg košta 6€. Konobar ima plaću 1.100 €. Stanarina za stan od 50 m2 je 800€.
Ja to ne želim i ne treba mi. EU? NE. NEIN, DANKE.
baracuda je napisao/la:moram priznati da ste jako pametni..baš umna predlaganja i zavidan ton intelekta iz posta u post..naša ministarstva i svi oni pusti profesori,inžinjeri,doktori i ekonomisti su goli qr@c prema vama, i kad pripiti napišete štogod a kamoli na trezno..
baracuda je napisao/la:moram priznati da ste jako pametni..baš umna predlaganja i zavidan ton intelekta iz posta u post..naša ministarstva i svi oni pusti profesori,inžinjeri,doktori i ekonomisti su goli qr@c prema vama, i kad pripiti napišete štogod a kamoli na trezno..
od pitanja "ko štiti ribe?" toliko dubokoumno je otišla rasprava da posli vanjskopolitičkog rješenja(kad ga najdete) ko zna di ćete završiti ..
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 38 gostiju.