Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
matrix357 je napisao/la:vjerovatno jer je etika nekim ljudima nesto strano.za koju godinicu ce se suze ronjati i spominjati talijani jer su satrali ribu.ne treba nama nitko za satrat,znamo mi to i sami.
matrix357 je napisao/la:......ne treba nama nitko za satrat,znamo mi to i sami.
schludo je napisao/la:matrix357 je napisao/la:......ne treba nama nitko za satrat,znamo mi to i sami.
Slažem se: nedavno je bio na HRT-u "More" profesionalni Ribar Škampi, žalio se da nemože više uloviti sa same troškove - na kraju izvadi iz vrše škampu puna jaja, proguta ta jaja i kaže sa osmjehom kakva je to delikatesa....
emils je napisao/la:Govoriti o etici na ovaj način na ribolovnom forumu nikad do sad nije lijepo završilo. Mislim da ni ovaj put ne ide k tome...
labrax je napisao/la:al isto je njemu uvatia ga u 1. , 5. ili 11 misecu - on se vise nece izmristit..
labrax je napisao/la:tribalo bi ih zastititi na nacin da se sprijecavaju genocidni ulovi..
riberer je napisao/la:Da ne ulazim dublje u "problematiku", Denis ... zaboravio si "samo" motiv radi kojeg love gofa jigeri ... i radi kojeg ga love plivaličari
Iako ... gofu je svejedno, a nama izgleda ... još uvijek prerano
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 52 gostiju.