unije je napisao/la:pođite na peškarije nama susjednih zemalja pa će te vidjeti grdobine od 12 cm, oradele od 8 dkg, lignjice od 5 cm i slično, a da nikad nitko to ne komentira javno što je čudno naravno.
Ali oni su to uhvatili u našem moru.
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
unije je napisao/la:pođite na peškarije nama susjednih zemalja pa će te vidjeti grdobine od 12 cm, oradele od 8 dkg, lignjice od 5 cm i slično, a da nikad nitko to ne komentira javno što je čudno naravno.
amiklic1 je napisao/la:Kome se može prijavit to? Ima neko normalan u ovoj državi?
Danas san stvarno popiz___, na splitskoj peškariji šampjeri od 10 cm, feluni od 20-ak, komarčice 15-ak, i tako redom.... KATASTROFA!
Došlo mi je plakat, a nisan in ništa govorio jer bi me gladna svjetina linčovala, najvjerojatnije.
Žao mi ribara koji pošteno rade (ima li uopće još takvih?)...
I kome to javit? javlja san već neke stvari pomorskoj policiji, i nikad ništa. Ispadnen pomalo glup, i sebi i drugima, iako znan da sam u pravu...
Ima li šanse to poslat napismeno, na par adresa, pa kad ovi vide ispod kome je sve poslano, valjda će reagirat???
Boli me to... Iman dva sina s kojima iden u ribe, i volio bi tako još godinama. I volio bi da i oni svoju dicu vode. Ovako nećemo nigdi.
Prije san lovio komarče, uvik jednu- dvi s kraja..., a sad ih nema ni za lik... Ono veliko zapasavanje dalo je jako negativne rezultate, čini se. Pitanje je samo hoće li se riba ikad oporavit?
DAMIR je napisao/la:Ja sam na jednu migavičarsku poštu odvuka i ostavija jednu,u svakom slučaju,ekološku zapreku dugačku nešto manje od 6 metara i tešku oko tonu. Dubina nekih 30 metara i nije baš da nešto vuku migavicu tuda.
Dodijalo mi više gledat šta banda radi po moru,a niko ništa ne poduzima.
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 56 gostiju.