Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
NOŠTROMO je napisao/la:Ma pusti ga, vridi dobri stari IMR ka 10 onih hondi
baracuda je napisao/la:neznan kakav si ti otočanin a imaš takav stav i nemaš vez??odakle si ??iz baške ili iz krka? pa povezi se lipo do punte sorin na rabu,tamo mi prijatelj svaki dan 4-5 zubacov lovi,prvić i goli su super..a ako bi još moga do ćutina dojti nalovi bi se i liganja i zubacov i orada..čega oćeš..prošle godine si posla sliku trstenika,trstenik je loš,osim za šparoge brati,..
na ćutinu iman rutinu za zubaca ko butinu...hehehe
karamba je napisao/la:ja jesam za pravnu državu ali ne sistemom drakonskih kazni , ovdje mislim na hrvate , a za strance se slažem .
čim ja platim kaznu ,lova ide lopovima u sabor !, a to ne podržavam., jer mi je dosta pljačke, holdinga,inspekcija razno raznih i svih tih njihovih sr@**a., žalosno je da se kaznama financira recimo zakon koji je zerp dao potpuno besplatno strancima ., kad spominjete policiju i drakonsko kažnjavanje morate prvo razmislit di ta lova ide i kome .
labrax je napisao/la:priko misec ipo dana juga..
jel ko to pamti?
cudo kako smo jos normalni; ako smo...
odakle lova za asfalt po kojem gazimo, rasvjetu, ma da sad ne nabrajam.. ?
edukacija i ine spike su za normalne ljude, mi smo đubrad od naroda, mi samo kazne razumijemo...
kad bude redovite kontrole namoru prestat cemo bacat dinamit tuci prstace vuci kocu 100 m od kraja..
zapadni svit, kultura, osviještenost, je nastala na pravilno doziranoj represiji..
kad talijani/englezi dodju kod nas/vani pa normalno da rade pizdarije da se malo ižive kad imaju dobar poligon za to kad vide da nam to mogu radit, da smo u banani, da nikog nije briga ni za sto... i ja bi na njihovom mistu.. nemos uvik bit dobar nekad triba malo izbacit iz sebe
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.