tedanius je napisao/la:raptor je napisao/la:Eto Tedanius,Damir se izjasnija. nego jesi li ti prijavia nešto slično
kako si skočija biće da si glavni dojavljivač
A ako jesi onda kad već postavljaš takve upite iznesi i ti svoja iskustva sa dojavljivanjem
a ne izjavljivat ka ;bravo za tebe,primjer i drugima
Hvatao,privodio i prijavljivao puno puta. Nisam na tvom području, ali bi te moga preporučit kao informatora, dobro si upućen u ove stvari, a pomoć bi nam dobro došla, može li.
Šta će ti informator
kad uvatiš vrimena lipo pročitaj sve teme ovdi te ćeš nać sve i sva ča te zanima ,od slika prelova,nedozvoljenih alata pa do pozicija di se iste radnje odvijaju
Ti se lipo čapaj mora, za ča si plačen
vataj,hapsi,isporuči,transferiraj i več ča god oli se oš minjat samnom (bez posla,bez vojne penzije,bez socijalne pomoći itd..,itd...)
ti lipo sidi doma,piši po forumu a ja ču radit tvoj posa i to najvjerojatnije deset puti bolje no ti
Il si mislia kako češ ti u restoranu mukte jist i pit(za vrime radnog vrimena) a ja da ti telefoniram i prekinem te u kušavanju raznih morskih delicija i obavijestim ki radi prekršaj
Jebiga,znam da ti ni lako jerbo ti danaska ribolovci dođu skoro ka kriminalni milje,opasni i ni se puno zajebavat snjima,bolje pustit lava nek spava
Za ti tvoj posa mora bit čovik od akcije,na rubu,opasan ki se neće povuć kad prvi prkelo povuće osti,argolu ili nedajbože utoku
A takvih danaska ima malo (nažalost)