Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
raptor je napisao/la:Gašo,vidi,ja san motorista i vozim se svakako Di znam da ni murje vozim se priko dvista i benavim a di znam da je u blizini
policijot vozim se ka pičkica a zašto prosim pa radi globe naravno samo represivni aparat i uredbe mogu donekle smanjit izlov i prelov,ništa drugo a priča o savjesti,edukaciji,promjeni razmišljanja to možda bude rabilo našoj omladini a ne nama starim prepredenim prdonjama,premazanim svim mastima i navikama
raptor je napisao/la:Karamba,ne vriđat tuđu imovinu
Žuna je napisao/la:ljudi moji najlakse je drugom prigovarat,ma krenimo svak od sebe pazit na svoj vrt,a vrtova je nazalost malo i bit ce sve ok,od temelja se kuca gradi,.,,
Žuna je napisao/la:a tako je necemo se smirit dok nas ne opali po djepu,.,.
karamba je napisao/la:ja sam definitivno protiv policiske države
,,
lupis je napisao/la:Pa o tome ti ja pričam,koji k.... rade s tim...????
To sve nebi pojeli ni da su tuljani!
Prodaje se,eto što se radi....!
Ko je jednom prodao taj više ne poklanja,osim ako nije kakva riba koja "ne ide" u restoranu!Nekakav "egzot"!
Oradu,zubaca,lubena,palamidu,mrkače i ligje,sipe,kovače,osliće i sličnu ribu se rijetko poklanja!Možda se vraća kakva usluga nekome na taj način ali ni toga nema puno!Prodaje se,to se radi!
Da se ne prodaje ne bi postojalo to ogranjčenje od 5 kg!
Netko je napisao da misecima ne izlazi,pa taj dan ako digne ujutro zubaca dal bi trebalo završit?
Taj isti ako stvarno izlazi jednom u 15 ili misec dana i vrati se s 2-3 zubaca od 10 kg ili više se nema čega bojat jer vjerojatnost da će ga baš taj jedan dan netko ulovit je skoro nikakva!
E,samo ko je nanjušio šušku izlazi češće,češće to radi ili pokušava barem,ljudi vide,nisu blesavi,vidi i policija ko je svaki dan vani...
Sad u zadnje vrime se počelo slikavat s velikim društvom po kućama kako se goste kvalitetnom ribom....
, tako da ako ga danas sutra netko bude pitao na sudu šta radiš sa ribom uvik možeš reć kako si omiljen u svom mjestu i da imaš puno prijatelja pa se družite uz iće i piće,"evo,gledajte gospon sudac...,to su slike s našeg prošlog druženja"
Eh....,pa nismo svi baš budale
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.