Prstaci

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Prstaci

PostPostao/la raptor » 25. 02. 2009. (20:17)

Je jebate,to je taj,oli i ti poznaš posadu broda (ups) :?: zanimljivo a ja san ti bija super sa ekipom sa Žalca odnosno današnji Marino :thumbup:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la riberer » 25. 02. 2009. (20:31)

Vrtimo se u krug.
Svi su postovi do sada uglavnom “obrada na temu” bez da je nešto konkretnije rečeno osim, trebalo bi, zašto nije, ovaj smije a nije, onaj nesmije pa nije, 'ko ima love ovako, 'ko nema onako ...
Osim ovih par “bisera” koja se odnose na prepucavanje između korisnika.

karamba, raptor i lupis, upozoravam vas da besplatna vrijeđanja neću tolerirati. Za to postoje privatne poruke ili telefon ili se nađite negdje na ulici pa to riješite kako znate. Uz biru najbolje. Ne na Forumu!.

Biti ću od sada vrlo pažljiv čitajući vaše postove na “temu”. Nadam se da neću nešto "krivo shvatiti". slika

Mislim da se u ovoj temi baš i nema puno za dodati ...
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la raptor » 25. 02. 2009. (20:37)

karamba je napisao/la:
raptor je napisao/la:
leo je napisao/la:http://www.barkun.hr/index.php/2009022523353/Crna-12 kg x 5 : Claping5:

:!: Sad bi neki od forumaša na ovu akciju policije rekli; pa kakve veze ima ča su malo prstaci natukli ,pa to svi rade :lol: E takve triba ,kako je ono šeks reka; locirat,uhapsit,transferirat (u via romu) :mrgreen: Samo drastične novčane kazne mogu zauzdat naš svit :!:

,,,
šerif , znaš broj policije?, ako neznaš evo "92" ,nazovi i prijavi svog prijatelja koji je tukao i prodavao iste i ne zaboravi spomenut da si bio s njim.

Riberer ,evo ti karambinog provokativnog posta di se dira mene i provocira bez razloga ,do tada je razgovor tekao u prijateljskom tonu :!: prema tome ja san samo replicira ;) a tko je "provokator" se vidi iz priloženog :!:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la riberer » 25. 02. 2009. (20:40)

Prvog sam ga i spomenuo ...
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule
... i nemoze svjetlo bit mobitel :(... by josey
riberer
Moderator

Tip plovila: Elan T-401 - Tomos 18

PostPostao/la gof1 » 26. 02. 2009. (01:00)

Pri prolasku kroz Neum danas sam svratio na kavu i onako bacio oko na ribarnicu koja je 10m od kafića....vidim ima stvarno ljepe ribe,šta se isticalo su dva velika šampjera i nešto što me ugodno iznenadilo su 4 hame (3-5 kg komadi).....i ajde kupim ti ja jednu hamu i manjeg šampjera (2,9 kg) i razletila se gospođa(dobro sam pazario) i podigne krpu sa jeden posude i kaže biće gospodine da bi malo i prstaca je da ima samo manje od kila al su veliki.....Ja joj kažem da ja to nejedem , da mi nije fetiš a i da je zabranjeno i malo je kroz zajebanciju uputim u ciklus prstaca ...kad eto gazde od iza...sav mudar počme mene ubijeđivati da su to prstaci iz Neuma,da prstacu treba 2g da naraste :mrgreen: :mrgreen: da pi_ bezveze ekolozi i ovi za zakonima........samo sam mu rekao na mudrovanje da kad bi bilo tako šta on kaže i da mu treba 2g da bi BiH imala najveći izlaz na more u Europi ...na šta je samo tupavo klimno glavom ;) ...mislim da bi do sada koliko je prodano morali natuć obale bar do te mijere da bi Mostar imao rivu :mrgreen: :mrgreen:

usput evo slike famoznih "neumskih prstaca"....žalosno je što je BiH tržište otvoreno za krivolovce iz HR ,pod opaskom da su prstaci iz one "šake mora".........
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
gof1
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: trenutno bez plovila ;-)

PostPostao/la DAMIR » 26. 02. 2009. (08:30)

Da vam ne pričam puno,evo nekih mojih iskustava.

slika
DAMIR

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (08:57)

Eto cirkus,dakle sad svi prodavači prstaca u hrvatskoj mogu "radit" ako imaju potvrdu ili ča već da je "roba" kupljena u BiH :?:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la DAMIR » 26. 02. 2009. (09:05)

Ne mogu. Na teritoriju RH ne smije se nać prstac izvan svoh obitavališta,a to je rupa u kamenu u moru. Nema ni ulova,ni trgovine,ni tranzita prstaca preko teritorija RH,ništa. Ako te zatekne policajac sa prstacom u ruci na teritoriju RH,ti si u problemima,ozbiljnim. Ne postoji način da se izvučeš!
DAMIR

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (09:32)

DAMIR je napisao/la:Ne mogu. Na teritoriju RH ne smije se nać prstac izvan svoh obitavališta,a to je rupa u kamenu u moru. Nema ni ulova,ni trgovine,ni tranzita prstaca preko teritorija RH,ništa. Ako te zatekne policajac sa prstacom u ruci na teritoriju RH,ti si u problemima,ozbiljnim. Ne postoji način da se izvučeš!

A onda ok :!: ja već mislia da je takva igra dozvoljena :(
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la DAMIR » 26. 02. 2009. (09:42)

Po pitanju prstaca,dobar su zakon složili,i onda kad ih nekome nađu,nema nikakve priče odakle je,šta je i di ide. Svi znaju sve i znaju šta slijedi nakon toga. Pa ko voli nek izvoli. Sto puti kraj vriće,ma Bogami, 101. u vriću!
DAMIR

PostPostao/la tedanius » 26. 02. 2009. (12:42)

DAMIR je napisao/la:Da vam ne pričam puno,evo nekih mojih iskustava.

slika

Pitanje? Da li si u tim tvojim iskutvima prijavio to što si vidio, ali odmah a ne sa zadrškom, ili ako nisi zašto nisi.
tedanius
Member

Tip plovila: Kuster 550 Cabin + Yamaha 100

PostPostao/la DAMIR » 26. 02. 2009. (12:59)

Prijavljeno 3 puta od 4 moguća. Za ishode neznam osim u jednom slučaju kad su dvojica stvarno zatečena od strane Policije. Vidija sam da su gumnejak vezali za svoj brod, oprema i sve je ostalo unutra a ova dvojica ostali vanka na kraju. Ono šta sam ja vidija,oduzeli su im i boce i ulov, gumnejak, sve. Druga dva puta sam prolazija brodom,vidija ista sr@**a,nazva Policiju i rekli su da će poslat patrolu odma,ali ima sam i drugih poslova osim čekanja. Jedan put ih nisam prijavia jer su već završavali,penjali se u gliser i spremali za poć . Registracija na tom gliseru je bila neprepoznatljiva. Negdi oko Drvenika,malo isprid. Mislim na onaj Drvenik iza Makarske. Još nešto tedanius?
DAMIR

PostPostao/la tedanius » 26. 02. 2009. (13:03)

DAMIR je napisao/la:Prijavljeno 3 puta od 4 moguća. Za ishode neznam osim u jednom slučaju kad su dvojica stvarno zatečena od strane Policije. Vidija sam da su gumnejak vezali za svoj brod, oprema i sve je ostalo unutra a ova dvojica ostali vanka na kraju. Ono šta sam ja vidija,oduzeli su im i boce i ulov, gumnejak, sve. Druga dva puta sam prolazija brodom,vidija ista sr@**a,nazva Policiju i rekli su da će poslat patrolu odma,ali ima sam i drugih poslova osim čekanja. Jedan put ih nisam prijavia jer su već završavali,penjali se u gliser i spremali za poć . Registracija na tom gliseru je bila neprepoznatljiva. Negdi oko Drvenika,malo isprid. Mislim na onaj Drvenik iza Makarske. Još nešto tedanius?

Bravo za tebe, primjer svim drugima.
tedanius
Member

Tip plovila: Kuster 550 Cabin + Yamaha 100

PostPostao/la raptor » 26. 02. 2009. (13:59)

Eto Tedanius,Damir se izjasnija. nego jesi li ti prijavia nešto slično :?: kako si skočija biće da si glavni dojavljivač :mrgreen:
A ako jesi onda kad već postavljaš takve upite iznesi i ti svoja iskustva sa dojavljivanjem ;) a ne izjavljivat ka ;bravo za tebe,primjer i drugima :!:
raptor
Korisnik baniran

PostPostao/la josip » 26. 02. 2009. (15:39)

Tedanius, ako sam dobro shvatio radiš u zadarskom akvatoriju. Da li se na tvom radnom terenu tuku prstaci, da li pronalazite počinitelje ili su na vašem terenu kriminalci korak ispred.
josip
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju.