Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Raketa je napisao/la:. . . . da li mislite da bi bilo dobro kada delfini više ne bi bili zaštićeni?
malub1 je napisao/la:I vukovi su zaštićeni i nekima lipi a nekima pokolju cilo stado.I šta se u Lipoj našoj po takvim pitanjima radi?
Mene osobno više brine šta se na peškarijama prodaju nedorasli moli,jučer san vidija i hrpu škarpinica manjih od 10 cm( aminim.lovna vel 25cm) pa sitne trljice........ Njih na peškariju nisu donili ni sredozemne medvjedice ni tunji a ni bogme dupini nego LJUDI
emils je napisao/la:Je li to "ohoho" neki stručni termin? Je li to više od "oho" a manje od "ohohoho"?
malub1 je napisao/la:I vukovi su zaštićeni i nekima lipi a nekima pokolju cilo stado.I šta se u Lipoj našoj po takvim pitanjima radi?
Mene osobno više brine šta se na peškarijama prodaju nedorasli moli,jučer san vidija i hrpu škarpinica manjih od 10 cm( aminim.lovna vel 25cm) pa sitne trljice........ Njih na peškariju nisu donili ni sredozemne medvjedice ni tunji a ni bogme dupini nego LJUDI
Raketa je napisao/la:Zašto je u redu, kao što sam ja danas napravio, lišit života 15 arbuna, a nije u redu eliminirat jednog delfina, npr. planski, nek to recimo radi nekakva obalna straža, kao što je normalno da se na taj način uredi nekakva park šuma?
Pestilence je napisao/la:Raketa je napisao/la:Zašto je u redu, kao što sam ja danas napravio, lišit života 15 arbuna, a nije u redu eliminirat jednog delfina, npr. planski, nek to recimo radi nekakva obalna straža, kao što je normalno da se na taj način uredi nekakva park šuma?
Arbune lovis za gust i za poist...
A zasto bi pobio dupine, ijednoga? Zato sta izidu malo ribe i isparaju digod koju mrizu?
Nije da je dosla najezda dupina pa da se nemoze zivit od njih...
Maguro Pro Shop je napisao/la: dok su ju drilali
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju.