Sea Shepherd

Diskusije o ekologiji, biologiji i zaštiti mora

Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori

Re: Sea Shepherd

PostPostao/la surfer » 14. 03. 2010. (16:30)

Nečeš dignuti nuklearku u zrak, niti če ono potopit kitolovca nasred mora i pustit ljude u moru, a japanci, vidio si, su ti spremni napravit, a to čini me dovoljno govori o tome da oni znaju da ubijaju kitove radi zarade, i baš ih briga šta če možda izumrijeti...
Isto bi mogli reći da nam ne smetaju plivarice koje se na jesen približe obali, pobacaju višak srdele i polove sve one orade, nema lovostaja za orade, polove ih i dobro zarade, legalno...zašto se onda bunimo!?...da li naprave štetu ili korist procijeni sam, isto procijeni i da li bi se trebalo pobunit protiv toga ili slegnuti ramenima...
Da bi došao do novca mora biti medijski popračen, a da li taj novac koristi da bi si titrao kojone na karibima ili slično, ili se borio protiv nepravde...ja mislim ovo drugo...ipak ima i dovoljno jake i poznate donatore da bi mogli reći da bi ga trebalo zatvorit...a da je ludo biti dolje i zabijati se u drugi brod sa onom kantom od njegovog broda je...
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

Tip plovila: Bakan 5 cabin + Honda 40

PostPostao/la tramontana » 14. 03. 2010. (16:35)

sinitram je napisao/la:Doletija sam gore kad gumenjaci sa sprejevima saraju mi brod i deru se na megafon STOP GMO!!
Normalno Greenpeace!
Obuka sam jaketu i kacigu, izasa na kuvertu i dozva jednoga od njih da se priblizi sa gumenjakom. Kad su dosli sam im pokusa objasnit na engleskom da je ovo tanker a ne brod sa rasutim teretom (zito, soja itd..) i da smo u balastu, tj. da nemamo uopce tereta na brodu!!

:lol: :lol: :lol:
Zamišljam surfera kako poreru spreja po jupolu: "SAČUVAJMO SIPICE - JEDI TRIPICE"

Sori ... slika... star a blesav ...
tramontana
Moderator

Tip plovila: MAESTRAL 6,70, kabina, natkabina i TORPEDO 24

PostPostao/la surfer » 14. 03. 2010. (16:39)

:lol: m asložio bi se on odmah, tripice su mu non stop u glavi :lol:

Ma sve je to ok, ali neke stvari za koje smatramo da nisu u redu, ne možemo promjeniti sjedeči tu na stolici, i da nas je strah napraviti pravu stvar (citat)!! :thumbup: :wave:
There is one thing far more important than freedom of speech and that is the freedom to live!! by P.W.
surfer
Old Senior Member

PostPostao/la sinitram » 14. 03. 2010. (17:03)

"SAČUVAJMO SIPICE - JEDI TRIPICE"

:D :D :D

:clap:
slika
alles ist relativische
sinitram
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: bez plovila

PostPostao/la Dade » 14. 03. 2010. (23:29)

Kakvi " zeleni" i " pastiri" Japancima trebaju Senegalci i stvar rešena odmah...ako Japan plati otkup za brod i posadu :think: o kitovima ni reči.. :lol:
"Daj mi Bože da uhvatim tako veliku ribu da nemoram da lažem

slika
Dade
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni

PostPostao/la porer » 15. 03. 2010. (08:24)

tramontana je napisao/la: :lol: :lol: :lol:
Zamišljam surfera kako poreru spreja po jupolu: "SAČUVAJMO SIPICE - JEDI TRIPICE"

Sori ... slika... star a blesav ...

: Laughing3: : Laughing4:
Treba mi jači lanac, metar, metar i dvadeset najviše.
porer
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Drvena pasara 6.20

PostPostao/la surfer » 04. 05. 2010. (15:33)

Ekipa je na putu prema mediteranu sa ciljem zaštite plavorepe tune od krivolovaca, evo i službenog linka: http://www.seashepherd.org/blue-rage/
surfer
Old Senior Member

Prethodna

Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora

Trenutno korisnika/ca: / i 62 gostiju.