Postao/la anguja » 16. 08. 2011. (10:56)
Gledam neki dan na ljutim sikama od juga, di ni galeb ne može sletit, tip opalija parapet od po metra uz samo more , sve nasuja šakavcem pa "tricom" i eto ti plaže,navuka je plastične ležaljke.
Samo ja mislim da će mu to bit malo, treba bar par km nasut, pa napravit dva tri velika mula da mogu doć turistički brodi iskrcat "goste" il izbagerovat jedan veliki parking u borovini.
S obzirom šta sve vidim da se radi po našoj obali...ja se istinski bojim da neko ne dođe na ideju da izminira klifove dugog otoka, cresa, šolte, čiova...sve to lipo smina, poravna, nasuje žala, napravi plaže tipa Copacabana I, II,III, IV...XY :stavi plastične ležaljke Izda koncesiju .
Ne daj bog da neko donese svoj šugamanić...i panceticu na plažu, jok brajo ima odmah dva zaštitara da te nogiraju, il na plastiku da ležeš il kifeli..Ova je država u totalnom k...., umjesto da toga koji to radi strpaju u ludaru i onoga ko mu je to omogučija pribije na stup srama...ona to prešutno dopušta, biće se da mito ovima šta izdaju te dozvole ne znam kako to tačno ide..al ja to ne mogu pojmit.
Samo sam jako žalostan i osjećam jednu nemoć i revolt.
Ne shvaćaju da je naša obala još neiskvarena ko mlada divojka da zato svit dolazi.
Sad svako misto, takoreći svaki bogatiji iznajmljivać,oće imat svoju plažu, pa nasuju more.
Gledam tamo put Podstrane pustoga nasipanja , srce me boli kad to vidim, toliko zadiranja u prostor neosmišljeno i pogrešno.
Umisto da ništa ne diraju jer već je sve preizgrađeno , to se radu "Master planovi" to će gradit tisuće novih hotela,apartmana,vezova, vezova za mega jahte, cilu obalu oće pretvorit u prostor za zaradu.
Di je tu mali čovjek?
Samo čekam kad će mi počet naplačivat kupanje na Benama, jer je tamo neko nasuja 10 kamiona žala...
MA ŽALOSNO!