Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
elan gt 435 s je napisao/la:pozdrav, trenutno razmišljam o promjeni vanbrodskog motora i imam u ponudi suzuki 85 ks 2t iz osamdeset i neke godine sad ako netko zna nešto o manama tog motora neka javi a bia bi zahvalan i da mi reče kako se kreće potrošnja jer vlasnik me uvjerava da na trećinu gasa ide oko 18 milja a troši oko 14 l na sat u gliseru od 5 m a pri maksimalnoj brzini oko 30 tak milja 30 l na sat - bilo kakva iskustva sa potrošnjom sa ovim ili sličnim modelom-molim javite se
elan gt 435 s je napisao/la:na trećinu gasa ide oko 18 milja a troši oko 14 l na sat u gliseru od 5 m a pri maksimalnoj brzini oko 30 tak milja 30 l na sat
karamba je napisao/la:onda nismo pazili na satu , na 2000 okretaja moguče da troši koliko je navedeno ali na tim okretajima o glisiranju nema ni govora
karamba je napisao/la: stoga odgovor na naslov je :"prijatelju ako očeš guštat i vozit onda spremi hrpicu euriča jer taj stroj ide ali i gutaaaaaaaa " eto sve smo razjasnili
Spužva je napisao/la:Karamba, imam isto misljenje kao i ti...i takoder me dome malo poljuljao!Ja sam sa dvotaktnih 40ks trosio cca 17 litara na gliseru od 4,5m...ajde ako ga uzmes bas stavi podatak o potrosnji!
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju.