Postao/la sneky » 06. 05. 2010. (21:28)
problem je rješen,ali mi majstor govori da motor kod prijašnjeg vlasnika nije bio ispiran u slatkoj vodi i konzerviran,i da bi motor trebalo kompletno rastavit,tj skinut glavu,očistit kanale i onda sve to složit sa novom brtvom glave,jer sada kada motor radi,on bi konstantno trebao bacat mlaz vode,a u ovom slućaju to zna malo zaštekat,jer se valjda kamenac ili sol zna otrgnut i tu i tamo začepit rupicu za mlaz vode,pa treba sa nećim špicastim izčačkat tu vražju rupicu i onda opet krene mlaz kako treba...kaže mi da pripazim na to,jer ako ne bude bacao vodu,će zaribat... sa čim bi to još mogao izčistit,ili će to samo se očistit vremenom,kako ga budem vozio??? velik je to trošak,jer me pita za rastavljanje tog motora i natrag sastavljanje sa novom brtvom glave 1000kn.nije li to previše??? motor je dugo stajao,i zato mislim da bi se sada,kada je promjenjeno ulje i filter goriva,da bi sa čestim voženjem taj problem trebao biti otklonjen..griješim li,ili??? molim sve koji nešto znaju o tome,ili su imali sličnih problema da mi odgovore... hvala