Postao/la dome » 19. 10. 2008. (12:12)
ekipa nemojte miješati glisere i batane jer kuštera je batana i normalno je da troši više na punom gasu nego kad je u pitanju gliser.
a što se tiče talijanske F40D koja tobože ima 60ks nije istina testirali su taj motor na VSR 5.4 i nema on 60ks provjereno nego oko 50.I potrošnja mu je deblokiranom na punom gasu na prije spominjanom VSR-u 18l.
Imao sam Italmar 5.00 i testirao ga sa Suzukijem DT140, DT100 i Yamahom F80. Yamaha se apropo uloženo dobiveno pokazala najoptimalnija pri 24knots sa 3 osobe na mirnom moru trošila je 14l.Mogla je povući do 32knot i gutala bi 28l.Suzuki DT140 bi povukao do 42knot i srkao 40l a, na 25knot 30l.Tako da ti je moja preporuka Yamaha 80-100ks probao sam sve motore na tržištu i favoriziram Yamahu jer ima u standardnoj opremi putno računalo sa potrošnjom tako da možeš optimalizirati ručicu gasa ne možeš zamisliti koliko 200 obrtaja utječe na potrošnju.Probao sa i sa onim forama na Navmanovin ploterima ali oriđiđi instrumenti reagiraju puno bolje.A i Yamahina servisna mreža je za svaku pohvalu jedino kloni se talijanskih motora jer svaka mutljavina ti nije podržana od centrale tako da ako budeš imao primjedbu reći će ti na motoru piše 40 i to ti garantiramo a za ostalo slegnu ramenima.
Na gliseu 5.5m sa 40 ks nećeš moći izglisirati a, sa 60 možda prazan i uspiješ ali kad ti se dno malo šporka nećeš tako da minimalno 80ks.
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a