Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
nostromo je napisao/la: koji se smatraju kompetentnim i koji imaju iskustva da mi preporuče četverotaktni vanbrodski motor od 25 ks, tj marku koja je po njihovom mišljenju najbolja
nostromo je napisao/la:Lipo molin sve koji se smatraju kompetentnim i koji imaju iskustva da mi preporuče četverotaktni vanbrodski motor od 25 ks, tj marku koja je po njihovom mišljenju najbolja za tu konjažu. Planiran ga stavit na kuštera.
gonič zmajeva je napisao/la:Najbolje ti je vidit ko od servisera najmanje dere kod vas u Zadru. Iman Mercury-a elpt 25ks. Djelovi u boltana skupi ka vrag. Inače motor je malo stariji ali ga držin ka malo vode na dlanu pa radi ka sat. Stavija san separator vode jer je gorivo u Murteru šporko za poludit. Mislim da kod novoga motora imaš svaku malo nekakve servise pa ako serviseri vole masno naplatit onda trošak ide puno više. Za svoj kaić san gleda e-tec ali sam skužija da bi mi cijena njihovog ulja za benzinu pojela cijenu servisiranja 4-taktnog. Ekipa iz Bobeka mi je ovo lito riješila jedan komad na karburatoru. Prije toga san iša u Split i ispizdija se ko majmun. Na povratku sta u Vodice i frajer mi je uru vrimena tražija taj komad. Na kraju nije tija niti uzest lovu. U sred sezone tip je ostavija posal i riješija mi problem. Po meni je jako bitna stavka što se tiče motora kakvi su ljudi što ih servisiraju.
dome je napisao/la:nostromo je napisao/la: koji se smatraju kompetentnim i koji imaju iskustva da mi preporuče četverotaktni vanbrodski motor od 25 ks, tj marku koja je po njihovom mišljenju najbolja
Moja preporuka Yamaha........
25ks 4T - sa elektrostartom i daljinskim komandama 29900.
30ks 4T - sa elektrostartom i daljinskim komandama 31190 na akciji količine ograničene......
osnovna montaža i prvi servis gratis............
Isto tako mislim da Honda ne zaostaje kvalitetom.......
I za nju vrijedi:
prvi servis gratis............
ali sa njom manje radim pa cijene ne znam napamet...........
nostromo je napisao/la:E, ma nisan moga, a da ne priupitan za Parsun 25 ks, Yamahina licenca...sto mislite o kvaliteti dijelova i motoru u globalu-dosta je jeftiniji od Yamahe, znan da nije to 100 % Yam, ali...jeftiniji je
I je li moguće da 25-ice trosu oko 6 l goriva!? Čoviče Božji to mi se čini puuno
teranavis je napisao/la:nostromo je napisao/la:E, ma nisan moga, a da ne priupitan za Parsun 25 ks, Yamahina licenca...sto mislite o kvaliteti dijelova i motoru u globalu-dosta je jeftiniji od Yamahe, znan da nije to 100 % Yam, ali...jeftiniji je
I je li moguće da 25-ice trosu oko 6 l goriva!? Čoviče Božji to mi se čini puuno
parsun ti nevalja niš.......a za potrosnju .....dobarda 6 litara:
nostromo je napisao/la: Parsun 25 ks, Yamahina licenca...
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.