Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
lošinj je napisao/la:Ako ti je serviser dobar za Suzuki slobodno ga uzmi i nećeš pogriješiti,samo računaj da je servis Yamahe jedan od naj jefinijih..
lošinj je napisao/la:Što Japanac napravi nemože biti loše pa tako ni Suzuki.Ja osobno imam Yamahu i to bi mi opet bio izbor kada bih kupovao novi.Trebaš vidjeti cijene.Od Yamahe su išle dosta gore u zadnje vrijeme.Ako ti je serviser dobar za Suzuki slobodno ga uzmi i nećeš pogriješiti,samo računaj da je servis Yamahe jedan od najjefinijeg..Sve je to danas više manje isto tako da je sve stvar individualnog izbora.
dentex je napisao/la:Hvala na odgovorima, izgleda ipak Zuki....Nego Teranavis, koliko ti troši Yamaha, i na kakvom brodu?
dentex je napisao/la:Puno........Meni su prodavači tvrdili da bi trebao trošiti oko 12l na Aquamaru 5,60m. Ili je tvoj starii model sa karburatorima?
dome je napisao/la:dentex je napisao/la:Puno........Meni su prodavači tvrdili da bi trebao trošiti oko 12l na Aquamaru 5,60m. Ili je tvoj starii model sa karburatorima?
je pri 19 knot ma pri 28 ...........karburatori ili šprice razlika u potrošnji zanemariva ............
teranavis je napisao/la: a te njigove deklaracije ...
primorac je napisao/la:Reka je Wildstar, potroši sve koliko mu uliješ (ili Dome?!?)
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.