Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
ottoporcer je napisao/la:Lijep pozdrav svima, molio bih pomoć iskusnijih da mi 2 dva tjedna godišnjeg ne prolete prikovan za obalu. Naime, desetak godina star Suzuki malo zaj...va iako ima možda 50-tak radnih sati. Danas sav sretan utrpam obitelj i stvari, Suzuki upali i radi u leru nekih pet minuta, ja odvežem konope i dodam gas a on samo krepa. Upalim opet bez problema ali ako dodam gas ob samo počne trokirat. U leru radi Ok. Molim vas ako netko može pomoć bio bih zahvalan!
Robi-ST je napisao/la:razmisli i o tome da ga sto prije odneses nekom serviseru i platis mu 100-200 kn više da ti ga napravi u jedan dan. nema smisla gubit vrijeme dok godišnji prolazi...ko zna hoce li biti slijedećeg....
bobipu je napisao/la:Naj pametniji odgovor...imam ga ja.....imao isti problem zbog benzine i kondenzacije u malom rezervaru koja se stvara zbog razlike temp. ( nakon posjeta serviseru i malo priče skinija san ga ) sprica san ga raznim sprejevima od wurtha i profi spre. za karburatore...rastavija i skuha.....ispuha...ma neznam sta nisam....i na kraju serviseru u ruke i u istom danu radio na barci...200 kunica....
Inače je to mana na suzukijima ( malim ) od kad koristim prenosni rezervar nema frke stim da se koristi....nakon svakog korištenja pusti da potroši benz dok se ne ugasi....
bobipu je napisao/la:Da...radi na minimumu,a kad daš gasa neče....
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.