Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
...305..jesi rješio ovaj problem,šta je bilo?I meni se događa identičan problem sa Tohatsu 6,(osim ovoga da se problem događa i na nekom mjestu kad je motor pod gasom,ovih 30 %),dok mi je danas priredio i još jedno iznenađenje,ugasio se u vožni na minimumu i nije mi dao šansu da ga upalim.poteži.poteži,probaj ovo,probaj ono i ništa.Skinem svjećicu,stavim natrag u lulicu naslonim na motor,potegnem par puta i ništa,niti iskru više ne baca.Promjenim nekoliko svjećica i niti jedna ne daje iskru.Dobrodošla pomoć bilo koga tko se razumije ili ima iskustva sa problemom ovoga tipa!!305grama je napisao/la:Ako je ima tko slične simptome ili ideju, radi se o Mercury 5ks četverotaktni , 2005 godište, pali uredno iz prve - druge eventualno trećeg puta, radi na minimumu u leru mirno, nakon pola sata panulavanja počme lagano prekidati, prilikom davanja gasa zašteka na trenutak kao da će se ugasiti ali uspije primiti i ide dalje i tu uvijke na istom mjestu (npr. na 30% snage gasa) pri većem gasu prekida. Promjenio svićice - ista stvar , očistio karburator, novi filter sve isto. Ponekad radi po sat bez problema a onda počme prekidati na baš određenom mjestu... na 30% snage .
Može li biti do bobine ?
...evo ako će kome pomoći tko ima ovakve simptome rada motora....problem riješen..wildstar je imao potpuno pravo,zavojnica ispod magneta nije obavljala svoj posao kako treba...iskra na svećici je bila preslaba...istina nije baš niti jeftina ali tako je to,ali sad stvarno ono što se kaže u narodu "pali na zub" i sam sam se iznenadio kako je lako upalio kad sam stavio motor na barku ...evo problem..http://imagizer.imageshack.us/v2/800x60 ... 6/fvd4.jpggale je napisao/la:...305..jesi rješio ovaj problem,šta je bilo?I meni se događa identičan problem sa Tohatsu 6,(osim ovoga da se problem događa i na nekom mjestu kad je motor pod gasom,ovih 30 %),dok mi je danas priredio i još jedno iznenađenje,ugasio se u vožni na minimumu i nije mi dao šansu da ga upalim.poteži.poteži,probaj ovo,probaj ono i ništa.Skinem svjećicu,stavim natrag u lulicu naslonim na motor,potegnem par puta i ništa,niti iskru više ne baca.Promjenim nekoliko svjećica i niti jedna ne daje iskru.Dobrodošla pomoć bilo koga tko se razumije ili ima iskustva sa problemom ovoga tipa!!305grama je napisao/la:Ako je ima tko slične simptome ili ideju, radi se o Mercury 5ks četverotaktni , 2005 godište, pali uredno iz prve - druge eventualno trećeg puta, radi na minimumu u leru mirno, nakon pola sata panulavanja počme lagano prekidati, prilikom davanja gasa zašteka na trenutak kao da će se ugasiti ali uspije primiti i ide dalje i tu uvijke na istom mjestu (npr. na 30% snage gasa) pri većem gasu prekida. Promjenio svićice - ista stvar , očistio karburator, novi filter sve isto. Ponekad radi po sat bez problema a onda počme prekidati na baš određenom mjestu... na 30% snage .
Može li biti do bobine ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.