Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
WislyWisly je napisao/la:Plastika na kapi je izgleda požmarila od sunca, vlasnici yamahe vjerovatno imaju iskustva je li njihova ovako požmarila u 7 godina.
Svake zime brod i motor su na suhom vezu.
A propeler isto nije u najboljem stanju, a je li mogao ovakav postat od 200 sati upitno je
karamba je napisao/la:WislyWisly je napisao/la:Plastika na kapi je izgleda požmarila od sunca, vlasnici yamahe vjerovatno imaju iskustva je li njihova ovako požmarila u 7 godina.
Svake zime brod i motor su na suhom vezu.
A propeler isto nije u najboljem stanju, a je li mogao ovakav postat od 200 sati upitno je
moja yamaha 60 ima 1400 h s orginal propelom , i mogu ti slikat al propela je kao nova . Ako ima samo 200 h onda je zarusao u pjesak ili šljunak ili nešto treće jer od normalne vožnje se to nije moglo desit , boljka im je da im samo na kapi boja zna otpast na spoju kod gume , neznam ne izgleda baš najbolje ali to nemora ništa značit , ako na onim digitalnim uricama piše 200h onda i ima toliko jer se te urice nemogu lažirat , koliko vlasnik traži za tu pentu ?
dome je napisao/la:Koliko ima sati može znati samo onaj ko ju je vozio.Urice se nedaju lažirati a, da se to ne primjeti (ma u što vas neupućeni po sistemu rekla kazala uvjeravli) ali se daju zamjeniti tj. staviti druge sa manje sati.Propeler je moguće tako srediti u pola sata rovanja po pjesku tako da ni to ne može biti mjerilo ali da bi kapa tako požmarila treba se jakooooo dugoooo sunčati.Taj motor je prva serija F80-tki točnije F80A.Od 2005 g. se u HR uvozila druga generacija F80-tki točnije F80B tako da ako je taj motor kupljen u HR ili SLO onda je 2004 ili u najboljem slučaju sam početak 2005.Kako god 2006 g. nije osim ako nije kupljen izvan HR i uvezen samostalno.
karamba je napisao/la:Čim se kopa po motoru s 200 h to ti je znak za tražit nešto drugo u oglasu.
WislyWisly je napisao/la:Ne znam za kupca, ali ja sam davno odustao od ove yamahe 80 i vec kupio yamahu 150
moze kljucanje
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.