HHO GENERATOR

Diskusija o benzinskim motorima...

Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori

Re: HHO GENERATOR

PostPostao/la mvujanovic » 12. 12. 2010. (21:33)

chomli je napisao/la:Pokušavao sam shvatiti na koji način to može funkcionirati ali uvijek zapnem da ne postoji perpetuum mobile! Onda sam išao googlati o hho i našao par zanimljivih članka:
http://www.aardvark.co.nz/hho_scam.shtml
http://aardvark.co.nz/hho.shtml
http://nctritech.wordpress.com/2010/08/ ... ll-for-it/

Eto čak i u popularnoj dokumantarnoj seriji "Mythbusters" su isprobavali hho generator i naravno da potrošnju nisu smanjili, čak su je i povečali! Sjećam se da je i neki Korejanac pokušavao tako nešto, potpisao ugovor sa nekom auto kompanijom i nakraju dobio masu godina u zatvoru zbog prevare.

Ne bih se začudio da i mvujanovic prodaje te generatore i sad nam ih reklamira tj. nas pokušava preveslati! :evil:

Da si pratio šta sam pisao verovatno bi shvatio kako to radi i da se neradi o nikakvom perpetum mobile, ja te generatore ne prodajem već sam napravio za sebe i želio sam pomoći da i zainteresovani naprave sami sebi.
Razmisli ovako! Svetska ekonomska kriza bi bila nula da se dozvoli masovna proizvodnja tih hho generatora,jer bi naftna industrija propala,taj koreanac je verovatno zato i završio u zatvoru da nebi kojim slučajem bio konkurencija.Tvrdim da sus motori mogu da rade sa mnogo manjom potrošnjom goriva nego što je slučaj,ali naftnom lobiju to ne odgovara.
Još je Tesla radio na tome i to nije ništa novo,ali dok je nafte, moćnici neće dozvoliti nikakvu alternativu.Za tvoju informaciju vodonik je najlakši element koji postoji svugde u univerzumu,a najjače je gorivo za koje se zna.Pa čak i sunce radi na tom principu.Tvrdim da je vodonik gorivo budućnosti.
Zadnja izmjena: mvujanovic; 12. 12. 2010. (21:48); ukupno mijenjano 1 put/a.
mvujanovic
New Entry

PostPostao/la som » 12. 12. 2010. (21:47)

Daj nabaci koju sliku da vidimo kako to izgleda.
som
Old Senior Member

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la chomli » 13. 12. 2010. (00:18)

Kakva svjetska ekonomska kriza i naftne kompanije imaju veze ako se i dalje naftni derivati koriste kao pogonsko gorivo uz taj hho generator?? Pa proizvođači automobila stalno izbacuju nove modele koji sve manje troše. Da je to tako ne bi postojali hybrid auti i potpuno električni auti, te auti na plin... Zapravo bi to naftnim kompanijama na neki način i odgovaralo, jer bi ljudi ostali vjerni motorima sa unutarnjim izgaranjem a nebi prelazili na npr. električne aute koji će uskoro bilježiti značajan rast prodaje razvojem baterija-akumulatora.

Vodik kao gorivo budućnosti nema veze sa HHO. Motori na vodik su jedna stvar a hho generator druga jer se tu vodik ne uzima kao gorivo već za "uspješnije" sagorijevanje goriva(tako sam bar pročitao na netu).

Uglavnom upozoravam forumaše da je ovo prevara, ko ne vjeruje :crazy:
chomli
Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Quicksilver 650 weekend / Mariner 115

PostPostao/la mvujanovic » 13. 12. 2010. (07:45)

chomli je napisao/la:Kakva svjetska ekonomska kriza i naftne kompanije imaju veze ako se i dalje naftni derivati koriste kao pogonsko gorivo uz taj hho generator?? Pa proizvođači automobila stalno izbacuju nove modele koji sve manje troše. Da je to tako ne bi postojali hybrid auti i potpuno električni auti, te auti na plin... Zapravo bi to naftnim kompanijama na neki način i odgovaralo, jer bi ljudi ostali vjerni motorima sa unutarnjim izgaranjem a nebi prelazili na npr. električne aute koji će uskoro bilježiti značajan rast prodaje razvojem baterija-akumulatora.

Vodik kao gorivo budućnosti nema veze sa HHO. Motori na vodik su jedna stvar a hho generator druga jer se tu vodik ne uzima kao gorivo već za "uspješnije" sagorijevanje goriva(tako sam bar pročitao na netu).

Uglavnom upozoravam forumaše da je ovo prevara, ko ne vjeruje :crazy:

Drago mi je da si shvatio da hho generator pomaže sagorevanje postojećeg goriva,jer poznata je stvar da sus motori ne sagore oko 30% fosilnih goriva koje izbace na auspuh.
Kažeš da je to prevara,jesi li probao da znaš ili se držiš samo teorije zakona fizike koji postoje stotine godine,a mnoge stvari su se moraš priznati do danas promijenile,nekada su tvrdili da je zemlja ravna ploča,a ispostavilo se da nije.Ne želim se prepucavati pišem ono što sam utvrdio u praksi i ne prodajem ništa da bi reklamirao.Pronađi na netu članak o Stenli Mayeru i sve će ti biti jasno.Čovek je pozvan od strane naftne kompanije da prezentira svoj patent i na aerodromu je naprasno umro,a njegovi projekti su nestali.Ponavljam nisam ovde da se prepucavam,okačiću slike generatora,pa ko želi neka ga napravi i proba.
mvujanovic
New Entry

PostPostao/la mvujanovic » 13. 12. 2010. (15:11)

Evo i jedan video mog hho generatora!
Kod: Označi sve
http://www.youtube.com/watch?v=TjGqRjckoHg

mvujanovic
New Entry

PostPostao/la žbirac » 11. 01. 2011. (23:24)

borro je napisao/la:Ne znam koliko se razumijete u HHO Generator ali malo pronjuškajte internetom i youtube-om. Za početak.
Čim uhvatim vremena napisati ću više, a mogu i puuno napisati. Naime radi se o vrlo jednostavnom sustavu kučne izrade kojim se može smanjiti potrošnja goriva od 10-90 %. Da dobro ste pročitali do 90%. Upravo sam u fazi izrade jednog za auto (benzinac, a paše i na dizele i na plinaše). Problem je jedino registracija za auto, ali se lako skine i kasnije vrati nazad, doslovno 2-3 šerafa. A za brod prva liga, jer kad ga registriraš tko ti kontolira motor-nitko!
E sad ako mi se pokaže zaista to što mislim da i hoće, lako moguće da u brodu završi kakav jači benzinac tipa 50-100 ks koji doslovno troši par litara na sat.
U hrvatskoj već ima ljudi koji voze na 2l benzina /100kn, i uređaja kji se prodaju po 800€. No uređaj se doslovno može napraviti za manje od 500 kn, a i puno manje od toga ako kuči imaš već rostfrei lima. Pogledajte net za početak, jer sam na poslu pa ne mogu skinuti slike i filmove da stavim (sam bog da mogu na forum)!
Ajde prvi tko može neka nešto ubaci.
Inaće najbolji su HHO Generator dry cell. a ovih nazovi običnijih 1. i 2. generacija se na e-bay-u nađe po 20-ak dolara, tako da se ne isplati niti raditi.
inaće dosta ljudi u bjelovaru to ima gdje frajer proizvodi, ai ja radim sa par bjelovaraca, neki znaju za to, neki si već sami rade svoje, tak i ja isto!

Borro kako napreduju radovi, jesi li zgotovia hho genrator?
Jedini način da se izbjegnu greške je steći iskustvo. Jedini način da se stekne iskusvo
je praviti greške.
žbirac
Senior Member

Tip plovila: plasticna pasara

PostPostao/la Thomy » 12. 01. 2011. (07:51)

Ima Borro zgotovit jedan drugi motor puno važniji...
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la borro » 12. 01. 2011. (08:07)

! :thumbup: Thomy!
Sad se jebem sa tim, a volio bi da mi i nekek druge sitnice idu brže, da more vidi broda bar do maja!
Ima hrpa sitnica, a i malo dijete i tak, pa se ne stignem igrati sa generatorom, iako je to u principu nešto prilično jednostavno, ali opet traži vremena!
Chuck Norris Approved
borro
Old Senior Member

Tip plovila: deplasmanac Zampieri mare iz 1976g. + VP2002

PostPostao/la žbirac » 12. 01. 2011. (08:52)

hehehe kako vi kažete :lol: :lol:
Jedini način da se izbjegnu greške je steći iskustvo. Jedini način da se stekne iskusvo
je praviti greške.
žbirac
Senior Member

PostPostao/la Denis » 12. 01. 2011. (10:48)

Kazu stari ljudi di ima dima ima i vatre. Iako sam skeptican po ovoj temi volija bi da Borro uspije u svom naumu. Evo jedna stranica na Hrvatskom di se objasnjava na kom principu radi ovaj generator: http://www.mojautonavodu.com/
Denis
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Primorka 630

PostPostao/la Thomy » 12. 01. 2011. (11:39)

Denis je napisao/la:Kazu stari ljudi di ima dima ima i vatre. Iako sam skeptican po ovoj temi volija bi da Borro uspije u svom naumu. Evo jedna stranica na Hrvatskom di se objasnjava na kom principu radi ovaj generator: http://www.mojautonavodu.com/

Odlična stranica a na hrvatskom :thumbup: :clap:
:wave:
...koliko moš baljezgat pizdarije...da ti je usta začepit... na guz**u bi progovorija....
Thomy
Old Senior Member

Tip plovila: Saver 19 Open, Yamaha 100

PostPostao/la žbirac » 12. 01. 2011. (15:08)

ako je ovo ovako kako piše onda je to super, iako je vidljivo nekoliko banalnih grešaka u tekstu, sve u svemu :thumbup:
je praviti greške.
žbirac
Senior Member

PostPostao/la Denis » 12. 01. 2011. (15:21)

Kako sam skuzija to se udruzila neka ekipa entuzijasta na forumu pa svak kemija s HHO-om i onda se "bratski" dogovaraju sto i kako. Jako poucan forum, mada nisam puno razumija al mi vrag ni da mira dok nisam sve procita.. Ima tu nesto i svaka im cast :clap:
Denis
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Primorka 630

PostPostao/la žbirac » 12. 01. 2011. (15:52)

Denis je napisao/la:Kako sam skuzija to se udruzila neka ekipa entuzijasta na forumu pa svak kemija s HHO-om i onda se "bratski" dogovaraju sto i kako. Jako poucan forum, mada nisam puno razumija al mi vrag ni da mira dok nisam sve procita.. Ima tu nesto i svaka im cast :clap:

:shock: Slažen se da ima nešto, ali ipak nije se igrat s vodikom baš pametno
vodik je drugi po redu zapaljivi plin, vrlo je eksplozivan plin i visokokaloričan je i samim tim razvija velike temp, uz to vodik je lakši od zraka, lako "iscuri" na spojevima, tamo gdje ni zrak ni voda ne prolaze.
je praviti greške.
žbirac
Senior Member

PostPostao/la gkuzic21 » 26. 01. 2011. (15:36)

ako nekome treba inox za izradu hho generatora 316-l,ima ga u trgovini inox-profil u splitu,isto tako imaju i plazma cnc,pa ce vam izrezati sve sto im posaljete mailom,i naravno poslati na kućnu adresu..nadam se da sam nekome pomogao.. :lol:
gkuzic21
New Entry

PrethodnaSljedeća

Natrag na Benzinci

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.