Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
karamba je napisao/la:fishbone , na takvom belingardu se stalno vozim , do prije par mjeseci bila je gore yamaha 60 ks i trošila je 14-15lit sada je gore honda nova vtec 90 i troši 20 i par lit na putnoj pa mi je malo teško povjerovat da ti trošiš 12 lit , mislim da je to nemoguče .... na koji način si mjerio potrošnju ?
karamba je napisao/la:fishbone , na takvom belingardu se stalno vozim , do prije par mjeseci bila je gore yamaha 60 ks i trošila je 14-15lit sada je gore honda nova vtec 90 i troši 20 i par lit na putnoj pa mi je malo teško povjerovat da ti trošiš 12 lit , mislim da je to nemoguče .... na koji način si mjerio potrošnju ?
fishbone je napisao/la:i to mi je bilo puno kad sam na to presao iz istranke sa mercury 10 4-t!
teranavis je napisao/la:karamba je napisao/la:fishbone , na takvom belingardu se stalno vozim , do prije par mjeseci bila je gore yamaha 60 ks i trošila je 14-15lit sada je gore honda nova vtec 90 i troši 20 i par lit na putnoj pa mi je malo teško povjerovat da ti trošiš 12 lit , mislim da je to nemoguče .... na koji način si mjerio potrošnju ?
karamba ....očito mi koji smo često na moru imamo raštelane motore .........
neznam ali imam osjecaj da ljudi koji su od mora i na moru da im motori troše više nego turistima koji su dva mjeseca godišnje u moru i najčešće racunaju potrošnju
očito mi imamo više vremena za računanje pa nam ispadne više
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.