Trogiranin je napisao/la:Moj prijatelj serviser jako voli sam svoj majstore. Kad ih nanjuši samo trlja ruke i ceri se od uva do uva, a dijelovi se prodaju sami od sebe. Majstori u kompletu kupuju sve od A - Ž . Najslađe mu je prodat i svićicu i kondenzator i bobinu i platine jer bože moj sve je od bota riknilo. Ma možda je i lula !!! Daj i lulu za svaki slučaj da se ne vraćam ...A impeleri kure ko blesavi prid sezonu.
Pa čuj, ima svakakvih uradi sam "majstora".,neki nešto znaju,neki samo misle da znaju,mnogi bi htjeli kad bi mogli,znali.,itd.., a neke zanima,nije im strana mehanika,ponešto elektronika/elektrika u svoje slobodno vrijeme,pa makar i na svojim greškama,takve likove veseli napravit nešto sam,imaju volje nešto tehničkog znanja, čuj ponekad se napravi greška u koracima ali oni mudriji se propitaju na više strana,skine se manual s neta i nema straha,meni osobno je to kudikamo draže nego kad me poneki serviseri pokušaju oderat.
Evo stari i ja smo totalno preuredili jednu 15-sticu za čiji popravak nam je jedan serviser tražio 1000eura jer navodno je otišla radilica i sve što ide uz to,i jest, bio je u pravu
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Zelenko :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Smije se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Namiguje ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Znam, netko će sad reći.,"ko ne plati kurbu platit će likara" .,pa onda taj nek ide kod kurbe
![Smije se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)