MURTERINJO je napisao/la:plavnik je napisao/la:
Pribudic je u HR najjaci dealer Yamahe, a guzvu imaju ocito zbog korektnog odnosa prema kupcima iako su skuplji.
Da je najaci to se slazem ali odnos prema kupcima bas i nije korektan
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
MURTERINJO je napisao/la:plavnik je napisao/la:
Pribudic je u HR najjaci dealer Yamahe, a guzvu imaju ocito zbog korektnog odnosa prema kupcima iako su skuplji.
Pape je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Obzirom da sam nedavno servisirao vanbrodski motor, a nedugo zatim i auto začudilo me da je cijena rada servisera za vanbrodski motor 250 kn/h, a za automobil 152 kn/h. Cijene su sa PDV-om. Oba servisa su ovlaštena. Nekako mi je velika razlika pa da priupitam kako je kod vašeg ovlštenog servisera. Vanbrodski je Yamaha, a auto Kia.
...pa sičan se kad si pisa o toj Yamahi. šta je ono 5-6ks motor... pa servis...ispalo ti je cca 100€...i pisali ste, ka to je jeftino...kad san ima lombardinija od 60ks...da mi dođe ovlašteni seviser sa 5,5l sintetike, svi filteri (ulje, nafta rackor predfilter), impeler, i remen (voda-alternator) bi me ispalo 1250kn...
...sad na Peronji...10l ulja mineralnog + filteri, 2x nafta, 1x uje....340kn...s impelerom (markom, a ne govnom nekim od impelera) 740 kn....
...pa sad usporedi 6ks vanbrodski...sa 10x jačim unutarnjim makinama koji troše x10 više količinski potrošnog materijala....ja kad san vidija na računu da naplačuju serviseri vanbrodskog 2 šprica WD-a po 10kn svaki špric...a prije toga san čuja da i to naplačuju, pa nisan baš virova jer san mislija da je rekla-kazala....onda u krasni trokuac....kad gledan Žorža...koliko bi on triba onda naplatit ruke na jednoj generalnoj unutarnjeg neke stare rage da sredi sve tip top....ne samo prominit prstenje i ležajeve i pribrtvit glavu i ekola generlana (da se razumimo, to je kuac, a ne generalna)...nego sredit sve ošugavljene hladnjake, kopču,...i da sad ne nabrajan....koliko?...15 000€ po ovima za VB....
...to je isto jedan od razloga zašto ne volin te VB motore...dobra parnjača (desel) u brodu ...i deri....
MURTERINJO je napisao/la:MURTERINJO je napisao/la:plavnik je napisao/la:
Da je najaci to se slazem ali odnos prema kupcima bas i nije korektan
karamba je napisao/la:i usput samo , vanbrodski motori su danas barem duplo pouzdaniji na moru od dizela. govorim o novim generacijama.
zorica je napisao/la:Slazen se sto posto. Ne vodi ovo nigdi osim u smjeru sta je prije nastalo kokos ili jaje
Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.