Postao/la el passo » 13. 03. 2013. (19:58)
Shile neznam čemu toliko nervoze. To što je prodavač rekao je istina. Kubikaža je ista, vanjski izgled također, povečanje snage je riješeno preko karburatora i okretaja - dakle friznute četvorke sa par razlika u određenim komponentama. Također je točno da mu brzina na plovilu koje on ima neće biti puno veća i da je četvorka sasvim dovoljna - a ni na nekom drugom jer se radi o razlikama u snazi od svega 2 ks
Može se nekom laiku napričati i objasniti štošta o razlikama i načinima izvlačenja većih snaga iz istih blokova pa kad izađe iz trgovine nezna ništa više nego što je objašnjeno jozetu.
Kad se več razumiješ u tematiku mogao si dati konkretan odgovor na pitanje jer on nije tražio tehničke karakteristike nego je pitao za koji motor da se odluči.
Dakle, moj je savjet da ne treba više od 4 ks za vegu, ali budući da četvorki treba posebno kupiti rezervar sa priključcima što dođe 500 tinjak kn neka razmisli o petici koja mu je u konačnici skuplja svega 500 kn. Pa ako to ne čini neku veliku prepreku dilema je jednostavna
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam