Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
valentino je napisao/la:planiram uzet ovaj motor pa me zanima dal netko ima iskustva s njime i kako se pokazao............... jer su motori ISTI.
suzuki df70 (2006g) jedan već imam i evo ga na 1200 sati radi isto
zorica je napisao/la:ubrzanje je stvarno dobro.
5-6 osoba nisan nikad vozija tako da ti ne mogu odgovori, ali kad ukrcan 60 vrsi i 2 kilometra konopa plus vinc plus konzola za vrse, to je otprilike tri covika od sto kila sa mnom skupa. izglisira uredno i vozi ali se vidi da nije prazan. za 5-6 ljudi mislin da je malo, jer ima tu i sugamana , pića , torbi, friziderica itd..
max 28,6 na 6000 rpm izmireno prije tri dana kad san ga bacija u more, a tako je bilo i 2008
dome je napisao/la:valentino je napisao/la:planiram uzet ovaj motor pa me zanima dal netko ima iskustva s njime i kako se pokazao............... jer su motori ISTI.
suzuki df70 (2006g) jedan već imam i evo ga na 1200 sati radi isto
Nisu isti ............. ali su skoro pa isti ..........
Komparirajući njega i suzuki dao bih prednost suzukiju radi robusnosti ali ne bih ga nikad kupio za posal zbog daleko lošije servisne podrške u odnosu na yamahu koja je tu za tri koplja ispred svih...........
vickodu je napisao/la:Te potvrde o kojima pričaš ja ti nebi nikad dao .
valentino je napisao/la:nije me bilo dugo na forumu pa tek sad vidim post
motor je kupljen, montiran, razrađen 20 sati s blokadom, skinuta blokada i napravljen prvi servis, te sada ima ukupno oko 90ak sati
motor radi jako uglađeno, mirno i tiho, pali na zub mogu reć da sam zaista zadovoljan
s blokadom je dosta slab bio, jedva bi izglisirao s dvije osobe, i nije išao preko 4100 rpm
otkad je blokada skinuta je to odlično, ide taman, i do 5 osoba ukupno s koliko sam najviše probao je dovoljna.
potrošnja je dosta mala, ispod 10 litara normalnog korištenja, a jedni gosti(dvoje) kažu da im je prosjek u 7dana bio 6,5l, ali da su vozili dosta polako
Trenutno korisnika/ca: / i 23 gostiju.