Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
egotrip je napisao/la:zbog referenci i opčeg uvida u stanje tržišta,za one kojima se neda sam,ili jednostavno se ne žele zaprljat,ali i one kojivjeruju u garanciju ili radi osiguranja zele sve crno na bijelo,recite koliko vam uzima serviser za redovne servise,hvala
open510 je napisao/la:protekle 4 godine za Hondu 75ks ovlašteni serviser mi je naplaćivao oko 600-700kn za materijal + cca 1200kn rad.
Napominjem da su to cijene s PDV-om, uvijek se radilo o kompletnom servisu + konzerviranju motora (kraj sezone) i to s uključenim dolaskom servisera na kuću (tj. iz Splita na Šoltu)
Cijena je takva kakva je, ono što je bilo (i još uvijek jest) vrlo korektno da mi je serviser stajao na raspolaganju uvijek za sva moja pitanja tijekom godine (naravno besplatno) vezana uz motor, pomoćni motor itd..
COGI je napisao/la:open510 je napisao/la:protekle 4 godine za Hondu 75ks ovlašteni serviser mi je naplaćivao oko 600-700kn za materijal + cca 1200kn rad.
Napominjem da su to cijene s PDV-om, uvijek se radilo o kompletnom servisu + konzerviranju motora (kraj sezone) i to s uključenim dolaskom servisera na kuću (tj. iz Splita na Šoltu)
Cijena je takva kakva je, ono što je bilo (i još uvijek jest) vrlo korektno da mi je serviser stajao na raspolaganju uvijek za sva moja pitanja tijekom godine (naravno besplatno) vezana uz motor, pomoćni motor itd..
Od kad za Šoltu ima avionska veza????Koliko je naplatija za ruke,ka da je iša avionom.
Sad zamisli 3-4 servisa,jer mislim da nije iša samo za jedan servis,koja je to lova,u jednom danu...
A mi se bunimo šta likari traže lovu...
Svi se gušti plaćaju...
open510 je napisao/la:Uvjet je bija naravno i uredan račun sa PDV-om, ne znam jesi li ga i ti dobija...
open510 je napisao/la:koliko se sjecam, ne ide bas puno dijelova za servis, ulje motora+mjenjača,filter ulja+goriva, nešto masti za podmazivanje i spreja za konzerviranje...to bi tribalo upast u 600-700kn. Ruke jesu skupe, ali plaća se i izgubljeno vrime - ruku na srce, ako se itko drži toga da je vrime=novac onda sam to ja.
karamba je napisao/la:...
vjerojatno ima iznimaka al ne na krku.
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.