Sreća da je vlasnik koji mi ga je prodao pristao mi vratiti novce, naime njemu je motor bio višak jer je kupio jačeg za njegvu brodicu.
Ostavio ga je u jednom servisu i rekao im ako ga tko želi neka ga prodaju.
Onda su ga meni ponudili a kako nemam baš iskustva uzeo sam ga i nakon prvog iskustva odmah zažalio.
Naime kad sam ga stavio na barku i pokušao upaliti niti čuti, zvao sam servis i poslali mi radnika koji je rastavio karburator koji je bio zašopan, pitao sam ga "pa kad ste ga palili zadnji put'", rekao mi je "a pred jedno lito dan".
Onda jedno dva dana mi je radio ok, da bi mi se trećeg kada sam panulao na lignje zagasio u vožnji, opet sam zvao servis i kažu mi da upalim pod čokom i punim gasom te da bih trebao stići u port, nakon toga drugi dan mi je radnik uzeo karburator i držali ga u nekoj kiselini cijelu noć.
Drugi dan mi je radnik opet montirao i rekao da sad ne bi trebalo biti više problema, pa i nije bilo do večeri, naime otišao sam u dnevni lov na lignje i kad sam u suton htio na panulu opet ga više nisam mogao upaliti, sreća da je bio jedan ribolovac blizu pa me je odšlepao u port,
Zaključak: Iako nemam nekog iskustva Suzuki 6 ne bih preporučio nikome.