Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
peroLA je napisao/la:Samo je problem da se teško može nać T4 u Italiji, a tu su svi munjeni pa od njih ne treba kupovat niti ih poslušat šta pišu jer klasično neznaju i pretjeruju...
karamba je napisao/la:peroLA je napisao/la:Samo je problem da se teško može nać T4 u Italiji, a tu su svi munjeni pa od njih ne treba kupovat niti ih poslušat šta pišu jer klasično neznaju i pretjeruju...
Dome šta je reduktor?
,,
Perola ja sam svoje pare zaradio i na meni se neče bogatit raznorazni hoštapleri , zna se matematika jako dobro , novo je novo , staro je staro a prastaro je prastaro , znači oglasnici u njuškalu su realni u auto rublici , znači godište cijena novog i polovnog , a oglasi u nautici su smijurija ,ako očeš zaradit kupi zlato a ne raznoraznu kramu s eu metisa pa tu prodavat pod zlato. Ako aludiraš pod rublikgdje kupujem brod stojim iza svega. Evo i jedan primjer od prije neki dan , pošaljem mail ako ide yama 100 posebno, tip kaže može ,ja pitam koliko a tip piše 11000eur , ja napišem al nov u dučanu je 9350eur , onda se izvinjava da nije znao bla bla , ja mu ponudim 6000 tj. 30 % manje od novog i tip se naljuti , tako da svi vi koji svoje precjenjujete ja vam želim sve najbolje ali naivaca je sve manje.
,,
Lopi mmislio sam i novi ali to je najam rasturit če ga pa mislim bolje 2 s malo godina i sati nego 1 nov, i ljuti me što mi nedaju extra popust na kupnju novog ipak imam rentu i 5 yamaha, treba još proč vremena da ovdje nauče cijenit keš i dobre klijente ,pa još tražim i njuškam sve opcije su otvorene ! Kad češ se riješit krame i kupit nešto veče i fensi? Onako za čil out sa stilom?
karamba je napisao/la:..Dome šta je reduktor?,, ,,
lupis je napisao/la:Ako ja i moj puž ovih dana ne čilamo onda imam krivu predodžbu o tom pojmu..
Što se tiče motora stvarno ne razumijem, ako je to profitabilno, a izgleda da je,zašto ne uzmeš novo,ide ti u trošak, imaš garanciju ,pa neka ga kolju..
Šta se podrumom..?....ja bi stavio stol za ping pong,stol za bilijar,onu arkadu igru Amidar iz kuglane u Haludovu,pikado,ekran od metra i pol i PS4,par kauča ,frižider i ražanj..,za društvo. ..
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.