Moj bad..
Nisan iz vlade,hvala bogu Dome thx. na obrazloženju.
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Poko je napisao/la:Bok!
Ne poznajem hrvatske propise ali u Sloveniji (kao i u EU) više nije moguče registrirat 2t motore, zato se 2t motori u SLO dućanima ne prodaju više. 2t motor možeš u EU registrirat jedino ako je več bio registriran negdje u EU, što znači, da ja ne mogu registrirat 2t polovan motor kupljen u Hrvatskoj a mogu taj isti iz Italije (ako je več bio registriran, naravno). To je donekle glupo, jer taj iz Hrvatske može biti sasvim nov i ekološko bolji napram nekom starom talijanskom. Šta će biti kad HR uđe u EU neznam, ali vjerovatno če se tada moći u EU registrirat i motore kupljene u HR, što je opet malo glupo, ali tako je.
dome je napisao/la:Poko je napisao/la:Bok!
Ne poznajem hrvatske propise ali u Sloveniji (kao i u EU) više nije moguče registrirat 2t motore, zato se 2t motori u SLO dućanima ne prodaju više. 2t motor možeš u EU registrirat jedino ako je več bio registriran negdje u EU, što znači, da ja ne mogu registrirat 2t polovan motor kupljen u Hrvatskoj a mogu taj isti iz Italije (ako je več bio registriran, naravno). To je donekle glupo, jer taj iz Hrvatske može biti sasvim nov i ekološko bolji napram nekom starom talijanskom. Šta će biti kad HR uđe u EU neznam, ali vjerovatno če se tada moći u EU registrirat i motore kupljene u HR, što je opet malo glupo, ali tako je.
Ma jeli ti to pokušavaš uvjerit nas da u SLO ne možeš registrirat novog E-teca ni Tohatsua TLDI ???
Poko je napisao/la:E-Tec i TLDI možeš ali ovih manjih 2t do 30 KS ne možeš.
...nije zezancija...nije valjda da mi nitko ne može odgovoriti na ovo pitanje o broju motora??...sad sam počeo misliti da ga možda i nema utisnutog nigdje...Tohatsu 6gale je napisao/la:...evo imam jedno pitanje,dobrim poznavateljima možda glupo...ali ja neznam pa ću pitati....kupio sam rabljeni Tohatsu MF6 iz 2004g.,uredno ga upisao u plovidbenu dozvolu,uredno upisan broj motora...e sad,znam da taj broj osim na naljepnici izvana mora biti i utisnut negdje na bloku motora...sve sam pregledao sa svih strana i ne mogu ga naći..što ako me na moru zaustavi policija ili kapetanija i traži dlaku u jajetu..i između ostalog i ovaj broj na motoru(ne na naljepnici)..moje pitanje je..gdje je??
gale je napisao/la:...nije zezancija...nije valjda da mi nitko ne može odgovoriti na ovo pitanje o broju motora??...sad sam počeo misliti da ga možda i nema utisnutog nigdje...Tohatsu 6gale je napisao/la:...evo imam jedno pitanje,dobrim poznavateljima možda glupo...ali ja neznam pa ću pitati....kupio sam rabljeni Tohatsu MF6 iz 2004g.,uredno ga upisao u plovidbenu dozvolu,uredno upisan broj motora...e sad,znam da taj broj osim na naljepnici izvana mora biti i utisnut negdje na bloku motora...sve sam pregledao sa svih strana i ne mogu ga naći..što ako me na moru zaustavi policija ili kapetanija i traži dlaku u jajetu..i između ostalog i ovaj broj na motoru(ne na naljepnici)..moje pitanje je..gdje je??
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju.