Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
piškera je napisao/la:Osim 2 Yanmara od 54ks,koji se prodaju novi po 10-tak tisuća (stoju zapakirani 7-8godina),Scam i Beta 60 mi malo oskaču,kubikaša i baze Kubota.
Forani je napisao/la:Ja izvadio Volva prije 2 godine i stavio Vetus 42hp,i do sad sve super ide..Ima sad 1100h odradenih bez ikakvih problema ...Vetus zato sto su rada imali za mene najpovoljnijr uvijete kreditiranja,I jako dobru cijenu za novo . Servis isto zadovoljan sam suradnjom,iako ga nema na otoku snalazim se...
Đivulin je napisao/la:Forani je napisao/la:Ja izvadio Volva prije 2 godine i stavio Vetus 42hp,i do sad sve super ide..Ima sad 1100h odradenih bez ikakvih problema ...Vetus zato sto su rada imali za mene najpovoljnijr uvijete kreditiranja,I jako dobru cijenu za novo . Servis isto zadovoljan sam suradnjom,iako ga nema na otoku snalazim se...
Forani, koja brzina s tim vetusom. Uzeo sam i ja od 42 konja za u dalmatinku..nisam ga jos stavio.. imao volva takodjer.. on je vec izvadjen
ginekol7 je napisao/la:Đivulin je napisao/la:Forani je napisao/la:Ja izvadio Volva prije 2 godine i stavio Vetus 42hp,i do sad sve super ide..Ima sad 1100h odradenih bez ikakvih problema ...Vetus zato sto su rada imali za mene najpovoljnijr uvijete kreditiranja,I jako dobru cijenu za novo . Servis isto zadovoljan sam suradnjom,iako ga nema na otoku snalazim se...
Forani, koja brzina s tim vetusom. Uzeo sam i ja od 42 konja za u dalmatinku..nisam ga jos stavio.. imao volva takodjer.. on je vec izvadjen
Nemoj to ni stavljat u dalmatinku! Malo je to konja za dalmu...
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.