Postao/la Ivastanin » 26. 03. 2015. (21:24)
E hvala vam na komentarima, ovo sa kopcom i uljem nisam znao, muci me taj omjer z noge kad bi bio jedan na prema jedan onda ne bi bilo dileme, neznam gdje bi to mogao pronaci. Upravo cekam ljepse vrijeme pa da se upustim u eksperimentiranje. Pokusao bi da ne skidam kopcu da je spojim kardanom to mi je za sada najlakse, a drugu varijantu sam mislio da spojku kopce spojim sa z nogom sa duplom remenicom tu bi mogao taj omjer podesavati. Ako netko ima tako slicno ja bi došao vidjeti ili ako je moguće da dobijem slike u svakom slučaju bolje mi je jedan dan doci i vidjeti nego par dana bez veze nesto raditi. Inače ovaj čamac sam dovezao iz Berlina, motor iz Švicarske, a z nogu sa crnog mora i propeler iz Micigena tako da sam si već dao puno truda, a i para pa nebi volio da sada to sve upropastim. Prosle godine sam bio na sajmu nautike u Beogradu, a ove godine u Zagrebu ali nisam tamo mogao ništa doznati oni uglavno prodaju nove čamce i motore i nitko se ne razumije u ove moje starudije. Pozdrav !