Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Marinac je napisao/la:Dali ima netko informacije i iskustva s Lombaridnijem Focs LDW 1003, 30 ks. Išao bi u 7 metarskog plastičnog deplasamnaca koji je rađen u samogradnji. Koristio bi se za sportski ribolov, kupanje i i za odvesti ženu kad te naljuti da je baciš umjesto sidra )))) šala mala?
Marinac je napisao/la::) Hvala. Vidim da su svi Lombardini motori osjetljivi na nečisto gorivo. Ne znam zašto ali oduvijek sam bio skeptik prema ovim zupčastom remenju.. Valjda zato šta mi je sad na mom SDI-ju u Škodi stiže već druga zamjena..Ma ženu bih za sidro ponekad nikad motor he he...A jel ima netko podatke koliko radnih sati naprave do generalke ili sl...
Marinac je napisao/la::) Hvala. Vidim da su svi Lombardini motori osjetljivi na nečisto gorivo. Ne znam zašto ali oduvijek sam bio skeptik prema ovim zupčastom remenju.. Valjda zato šta mi je sad na mom SDI-ju u Škodi stiže već druga zamjena..Ma ženu bih za sidro ponekad nikad motor he he...A jel ima netko podatke koliko radnih sati naprave do generalke ili sl...
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.