franco je napisao/la:Ma dragi moj MOP tvoja lova i tvoja volja.Šta ćeš i od koga ćeš i šta ćeš kupiti to je tvoja stvar.Meni nije sila da bih morao nekoga nagovarati da kupi.Motor je od prijatelja ja ga nisam ni vidio i cijelo vrijeme pišem ono šta mi je čovjek rekao,niti sam motor hvalio niti sam kudio ni moga ni ničijeg drugoga.Ako nekoga nešto interesira onda se oko toga realistički pregovara,a od koga ćeš ti nešto kupiti opet napominjem tvoja volja.Ali malo previše natežeš špagu a pri natezanju,špaga puca.Rekao si da u tvom salonu cure naprave ponudu i ja kupujem gdje meni najbolje paše cijena,ali nisi napisao da ja ne mogu u tvom salonu diktirati cijenu i uvjete koje ja želim,jer to je tvoja roba koju ti prodaješ.Tako i kod mene motor se prodaje viđeno-kupljeno jer je stanje motora deklarirano za GENERALKU,nije pisalo da motor radi i da bi trebala generalka.
A eto da ne kažeš da sam peder na Njuškalu imaš perkinsa 3 cilindra kompletnoga za ugradnju za 2200€
Pe..r i slične izraze koriste neki drugi ljudi. Cijene mojih kuhinja, dakako, nisu za pogađanje, ali ako ti kupuješ kuhinju negdje drugdje, ne samo da se zbog toga neću ljutiti (ni ja ni itko od mojih zaposlenih), nego ću te (ako želiš) naučiti sve o kuhijama i na što trebaš paziti kad kupuješ. Neću perkinsa, hoću toga Torpeda!
Što se špage tiče, kupio sam brod i počinjem ga opremati. Nastojim da to bude dobro uz najpovoljniju cijenu i na najpovoljniji način koji mogu izvesti. Što tu ima čudno ili napeto?