Čista pljačka.Pa vidiš li ti pošto je ovaj!?
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
ceko je napisao/la:Je ko zna kako je izveden odušak ulja na 7 ks? Izgleda ko da ga nema ..
CaptKirk je napisao/la:Pozdrav svima
Vidim da se govorilo o tlaku ulja kod 18-24. Kod mene je situacija slijedeća: Kad tek upalim motor,kazaljka pokaže 6. Kako motor radi,tlak ulja polako pada,za sat vremena rada na 1900 okretaja već je na 3. Nakon više od dva sata rada,kazaljka se ustabili na 2 ili mrvicu ispod. Da li to spada u normalu ili bi trebao nešto konkretno napraviti?
Mali Dabar je napisao/la:CaptKirk je napisao/la:Pozdrav svima
Vidim da se govorilo o tlaku ulja kod 18-24. Kod mene je situacija slijedeća: Kad tek upalim motor,kazaljka pokaže 6. Kako motor radi,tlak ulja polako pada,za sat vremena rada na 1900 okretaja već je na 3. Nakon više od dva sata rada,kazaljka se ustabili na 2 ili mrvicu ispod. Da li to spada u normalu ili bi trebao nešto konkretno napraviti?
Dobro je ne diraj ništa !
milanns je napisao/la:Ponovo ja.Jel moze neko da mi kaze 100% koje dizne idu na torpedo18/24 sa 3 ili 4 rupe posto u knjizi pise 3 rupe promer sapnice 0,23mm i ja sam sad u totalnoj dilemi kniga kaze 3 a majstor 4 i sad ne znam kome da verujem.Unapred hvala znam da sam dosadan al ne mogu da spavam dok ne resim to
sika je napisao/la:treba bi prominit lager na kopci, onaj mali do flanđe. jako mi rošti, al ne znam kako da dođem do njega. Odvidam ona 4 šarafa sto drže onaj malio dio od kopče (ne od motora,tamo di je štanga za šaltanje) al se taj dio samo vrti, neznam kako ga istegnit van? Nadam se da necu morat cijelu kopču odvajat od motora
na vrhu nje ti je jedan četvtasti ekscenrični klin koji unutra može stat u 4 pozicije zato ti je jako bitno da obilježiš u kojoj si ga poziciji izvuka! jer ćeš imat problema sa šaltanjem
sika je napisao/la:na vrhu nje ti je jedan četvtasti ekscenrični klin koji unutra može stat u 4 pozicije zato ti je jako bitno da obilježiš u kojoj si ga poziciji izvuka! jer ćeš imat problema sa šaltanjem
dal mozda znas u kojoj poziciji mora bit taj klin, jer na jednoj strani ima oznaku "0", ja sam vec skida kopcu nedavno, mjenja sam taj o-ring i semeringe. vratio sam nazad taj klin, al nekako kao da teže šaltam. Lipo sam to sve složija natrag, a nisam obraca pozornost na taj lager, tek kad sam sve složija vidija sam da mi rošti pa dok je motor još vani da i to sredim.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.