Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
VERMO 65 je napisao/la:Oringa ni za lijeka u Puli!
david090106 je napisao/la:Pa evo ja sve detaljno pročitao,sve ste opširno opisali.Imam jedan mali savjet,kada očistite kanale od vode sa kiselinom,isperite,osušite i nalijte unutra farbu za cijevi dimnjaka(onu srebrnu)! Može i ona cink-farba,još i bolje.Teže će se kasnije loviti kamenac!
zore70 je napisao/la:Samo čitaj kapetane...prvo stavi usis pumpe mora u sić..samo usis..kad povuče par litri ostavi ga po ure da grize najveće naslage,onda vrati usis mora nazad na dno broda,upali motor da izbaci prvo pranje..pa posli toga usis mora i izlaz mora stavi u sić i pusti da cirkulira sadržaj sića kroz motor pa u sić..kontaš?
Za to vrime ti ne ide tekućina za hlađenje auspuha(jer si je skrenija svu u sić pa nazad u motor),zato nemoj davat gas i ne duže od 15-20 min..to je bila poanta...
Kad tako procirkuliraš dva tri puta(između svakog učini pauzu da daš vrimena kemiji da grize) sve spojiš nazad na ispuh i usis,upali motor,opiči po gasu i gledaj šta izbaci vani...ka velika sipa...eto
sika je napisao/la:danas sam rastavija cijelu 7-icu, sve je ok. Jedini problem mi je sto moram promjeniti lagere na onom prijenosu pd kurble. skinija sam ga sa motora i neznam kako da ga rastavim da izvadim lagere?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.