Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
edicace je napisao/la:Dobar je to motor ! Ja ima za njega komplete tlak ulja za zujalicom, takodjer temperaturu sa sensorom u kompletu ...
VERMO 65 je napisao/la:
Što je ova vida označena crvenom strelicom u zelenom krugu?
Zna li tko?
Mali Dabar je napisao/la:Ovako za semering ne izgleda puno,ali oderalo te ka musa jarca,ja sam isti i to dupli platio 16 kn !
VERMO 65 je napisao/la:O kakvim je resicama riječ?
I da li mi iko može pomoći u logistici skidanja ovog semeringa(vidi moj prethodni post)
VERMO 65 je napisao/la:O kakvim je resicama riječ?
I da li mi iko može pomoći u logistici skidanja ovog semeringa(vidi moj prethodni post)
skroza je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:Ovako za semering ne izgleda puno,ali oderalo te ka musa jarca,ja sam isti i to dupli platio 16 kn !
U šibeniku je takav za TORPEDO desni okret ( ima resice unutar semeringa suprotno od smjera vrtnje ) 55Kn
bez resica 25kn
milanns je napisao/la:Poz svima
1 pitanje od cega pasuje alnaser na torpeda 18/24
2 da li neko zna tacan kompresioni prostor jer u knjizi pise o,4/o5 a ovde neko spominje 0,9
3 kako odrediti ubacivanje bos pumpe
4 kako se odredjuje visina dizne
sve ovo pitam posto sam poceo da radim generalnu na torpedu i sad polako nailazim na neke probleme a kod nas u NS u nema majstora koji opravljaju torpedo unapred hvala
milanns je napisao/la:Poz svima
1 pitanje od cega pasuje alnaser na torpeda 18/24
2 da li neko zna tacan kompresioni prostor jer u knjizi pise o,4/o5 a ovde neko spominje 0,9
3 kako odrediti ubacivanje bos pumpe
4 kako se odredjuje visina dizne
sve ovo pitam posto sam poceo da radim generalnu na torpedu i sad polako nailazim na neke probleme a kod nas u NS u nema majstora koji opravljaju torpedo unapred hvala
ruggerini je napisao/la:Pumpu ulja san rastavija, opruga ventila ima 39,5mm, podbacija san podlosku od 0,50.(mora biti 40mm).
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.