Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Nikša je napisao/la:Ja svoj torpedo čistim alkoholnim octom, nisan se tija zezat kiselinom. Uglavnom,najprije motor pustim neka radi da se lipo zagrije, pa u jednu kantu ulijem oko 5 litara alkoholnog octa i spojim je s usisom vode, na drugom kraju odspojim ulaz vode u auspuh i vratim ga u većnavedenukantu Onda lipo upalim motor i pustim neka ocat cirkulira kroz sistem jedno 5-10 minuta, ugasin motor i ostavin oko pola sata ocat u sistemu, opet ga upalim par minuta da procirkulira i onda vratim sve kako je bilo, upalim ga, pustim malo neka se ispere i to je to.
E, a kad sam raspoložen onda skinem termostat i obavim cili taj postupak, termostat sredim posebno.
koliko je to sve skupa dobro, neznan, vidićemo!
jmt je napisao/la:lako za kamenac ocistiti ga velikom kolicinom uvijek ciste vode najbolje iz gume (spine) nek par sati vrti da se ocisti sol s glave za blok manje vise on je od gize al glava je alu na peugeotu nako toga 50% antifriz i 50% destilirana voda ako ima srice valjati ce ako ne slobodno u potragu za drugom glavom ,za par mjeseci bude ko svicarski sir vec vidio bas na peugeotu.
sritno!
oliowwe je napisao/la: kako i sa cime najbolje ocistiti more iz sistema i eventualni kamenac,
lp
oliowwe je napisao/la:stara tema ali vrijeme je za obnovu , meni je interesantna, dakle pitanje glasi, rashladnik je prosupljio i more se mjesalo s antifrizom neznam koliko dugo vremena ali cini mi se barem par mjeseci, kako i sa cime najbolje ocistiti more iz sistema i eventualni kamenac, istocio sam sve van sto sad da ulijem u sistem da se malo procisti???
lp
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.