tg-boy je napisao/la:imam volvo pentu md 11c i jednoručnu komandu - i ne vidim problema zašto nebi mogla jednoručna
nisu to iste kopce. Tvoja se ukapca na pogled, a torpedo trazi malo jace uvjeravanje
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
tg-boy je napisao/la:imam volvo pentu md 11c i jednoručnu komandu - i ne vidim problema zašto nebi mogla jednoručna
raptor je napisao/la:I sam imam volvića ,kupia ga u lošem stanju ,napravia ful generalnu ,4 godine radi ka urica,ulje redovito minjam na cca.80 sati,
pali od prve,nemam rići,prezadovoljan
http://www.youtube.com/watch?v=D37S3Gv9AYU&NR=1
inzo je napisao/la:Razlika od MD2 i MD2B je osim u snazi, u godini proizvodnje i generalno izvedbi struje.
MD2 je 15,5 KS, izrađivan 1964-1967, i ima dinamo-starter na dva remena.
MD2B je 25 KS, izrađivan 1970-1975, i ima odvojeno alnaser (zupčanik) i alternator (remen).
To su generalni podaci, vjerojatno ima malo odstupanja, ali to je to.
Sve u svemu, mene je dopa MD2 u kaicu, i naravno učestala gnjavaža sa dinamo-starterom. Više se ne gnjavim s njime, jer je proslu zimu zadimio i stao, i od tada nudi samo kratki spoj i nemogućnost popravka u relanoj cijeni.
A motor je dobar, još vozi, ali ga tesko palit zimi,jer mi je nezgodno od kabine, a i zglob ne sve više boli od verglanja.
Zato mislim da će ipak cili motor vanka, pa evo ako ima ko zainteresiran za MD2, bez struje, dajen ga jeftino. Loše izgleda jer san ga tija piturat, pa ga strga, a onda razmišlja o pjeskarenju jer nisam bija zadovoljan, pa ga na kraju nisan ni pitura, kad je izgorila struja, bija san štuf svega, i tako je i osta
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.