primorac je napisao/la:Imaš sreće, jedini model koji je Torpedo prekopirao 100%
Sada i to znam ,jer je potpuno isti torpedo,prijatelj mi ima torpedo,kupio sam i sve djelove za torpeda,rastavio i sastavio motor,kad ono procitam tu na forumu da ako ima portelice kartera i piše oil na poklopcima da je volvo. Kad pogledam,ono volvo. Meni svejedno jer su to isti motori. Mislim da ih mogu razlikovati samo pravi znalci. Pozdrav ! Ako vas zanima mogu nabaciti koju sliku.
Zna li tko gdje mogu nabaviti daljinske komande (kopća/gas) za 18/24,polovne ili nove svejedno. "Ecocoming" ih nema,ne rade više sa tipom koji ih je izrađivao....žurno?
Soso,hvala na informaciji,nažalost trenutno nemaju,tip koji radi za njih trenutno nema materijala,pokušavam nešto dogovoriti....mala pomoć,može mi tko naći u zadnjoj "Burzi Nautike" oglas gdje se prodaju komande i poslati ga na PP,nažalost nisam je stigao kupiti,rasprodana je a novu pomiču sa izlaskom, već od 11.09 je došlo na 18.09....broj je moguće vidjeti samo u tiskovnom izdanju...puno hvala unaprijed.
Otišla je ručica za gas, otvorio sam sklop ali jednostavno se ne može napraviti.Ugradnja je bočna, romboidno kućište iz kojeg izlaze obje sajle,dvoručna,odvojeno gas i kopča....i to baš sada kada sam na godišnjem,super....ako tko ima kakvu neka javi...
Poz svima.Treba mi pomoc pa ako neko zna neka pomaze,imam torpeda od 9ks i trenutno radim generalnu e sad imam mali problem u garnituri dihtuga koju sam kupio u sekri ima dva o ringa e jedan od njih me buni tj neznam gde ide jedan manji ide na prednju deklu a ovaj drugi sam nasao u karteru tako tako da nisam ni imao priliku da vidim gde se isti nalazi.svaka pomoc dobro je dosla
Ja sam isto kupio tu garnituru u Sekre,ali to ne valja nista. Unutra je hrpa beskorisnih brtvi: Tako da sam jedino iskoristio limene za pod cilindar i poklopce motora,ostalo sam bacio u škovacu. Brtva pumpe ulja ne valja (predebela) oni imaju samo jednu debljinu i to štancaju. Plutena na cepu ulja,ne valja.Ostalih par brtvica na deklu nije ni trebalo mjenjati. Za kopcu nema nista,semering i gumu sam morao posebno kupiti. Brtav glave katastrofa,to ne stavljati nikako,obavezno Viktor reinz.
Zakljucak: tih 200-tinjak kuna bacio sam u škovacu i opet sam morao vise od toliko potrositi.
Sto je sad u toj hrpi što ti trazis tesko je reci bez slike.
Resio sam problem manji o-ring kako sam vec rekao ide na prednju deklu iza zamajca a veci o-ring koji mi je pravio muke ide na kuciste termostata,e sad jel zna neko gde ima da su kupi termostat za torpedo 9ks i poste je ili pase od neceg drugog