Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
Meduza je napisao/la:Loše postavljena slika ne vidi se dobro ako je puko vijak i uspjeo si ga odvidat iz glave, a kroz kolektor rupa od vijak je prohodna odeš u željezariju uzmeš vijak 8x90 podlošku i zavidaš stvar riješena možeš od prokroma A4 ili A2. Ako nije prohodno odnesi kod tokara da ti pročisti rupu a mošeš i sam ako imaš stolnu bušilicu, ako je ostao navoj u glavi najbolje je sinut glavu da se to odradi kako treba, mada kako malo bolje pogledah sliku (uvečano ) izgleda da nije ostao navoj u glavi pa ti je to najmanji problem za odradit.
VERMO 65 je napisao/la:Motor ima svoje cikove koji ti moraju biti nepojedeni,a ako jesu onda ti nije dobar sistem cinkova na propeli i kormilu.Ili ti se ne troše ili su ti potrošeni.U svakom slučaju provjeri odmah sve!
Provjeri i hlađenje motora-propusnost,impeler,toplina na dodir,itd...
Sretno!
P.S.
Ja u sezoni dva putam mijenjam cinkove-5 komada ispod vodene linije.Ukoliko primjetim nakon mjesec dana da se ne troše-mijenjam i stavljam nove!
Tvornička greška!
neli27 je napisao/la:Igrom slučaja,ja sam radio servis na tom motoru i primjetio da mu kaplje na toj vidi,kod otpuštanja samvidio ovo što se vidi na slici,ispusni kolektor je na tom mjestu porozan(god.proizvodje)i dolazi u dodir sa morem,i evo što se desi.dali kupiti novi kolektor(oko 1300 kn)ili jedanput na godinu promjenit tu vidu i vozi dalje još puno god.Mi smo se odlučili na jeftiniju varijantu.
neli27 je napisao/la:Treba napomenut,tko sa solnom kiselinom ide skidat kamenac cirkulacijom kroz motor,u kratkom vremenu če mjenjat brtve glava.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.