Postao/la inzo » 21. 02. 2014. (15:12)
Zavisi kako ti se motor zaustavio nakon što si ga ugasio, i možeš li ga uopće više vrtiti.
Nevalja uzeti odmah sve najgore i reć da treba generalno rastavljat, jer ljudima kojima ima u rezervaru vode/mora, može doći do jednog tipa hidrauličnog udara, koji se tako ka i u tebe ciklički ponavlja dok čovik ne svati šta je.
Ja ti predlažem da skineš poklopac ventila tog cilindra kojemu nemožeš dignit dekompresor (ako je to jedini simptom kojeg vidiš izvanka), i ideš po redu: od banalnog zaribavanja vrtenja ručice dekompresora, pa do zdrobljene osovinice-(guralice ili kako već se zove) ili slomljene klackalice tog ventila. Ako je to, onda vidiš ide li ventil gori doli uopće, moš dobro pritisnit nečim, ako nemaš polugu-napravu. Ako nemožeš, jedan udarčić mlatom koji elastično bude odbačen nazad ti potvrđuje nesmetan hod ventila (nakon skinute klackalice, i stavljanja komada drveta na ventil naravno).
Za to sve ispitati ti treba 10 minuti posla, ali ništa ti ovo direktno nebi trebalo biti povezano s naglim padom tlaka ulja nažalost,
A ako sve to funkcionirašta san napisa, vjerojatno će ti za kvar pronaći i otkloniti trebati puno više vremena i novca.
Ovo je dio vezan za moje iskustvo. Nadan se da će ti i drugi forumovci ovdje pomoći sa svojim iskustvom. I ja sam frižak na ovom forumu, i dosta sam naučio šta nisam znao na ovom forumu.